Little Prints, universul produselor de calitate premium, pentru bebeluși

 

 

 

Încă de când este perioada de nesting orice mamă începe intensele pregătiri în ceea ce privește amenajarea camerei de bebeluș. Grijile și nevoile continuă și se amplifică pe măsură ce bebelușul vine pe lume și crește, lună de lună. Din grijă pentru cei mici Little Prints a venit cu gamă de produse premium care să satisfacă chiar și cele mai ridicate exigențe.

 

Produse pentru bebeluși – între necesitate și modă

 

La Little Prints regăsim produse pentru bebelusi dintre cele  necesare, unele must have pentru newborn, altele parte din moda actuală pentru cei mici. Indiferent de preferințe, veți ști sigur că ce regăsiți aici înseamnă produse de calitate, realizate din materiale de calitate, ușor de întreținut. În materie de articole vestimentare vorbim adesea de hăinuțe din bumbac, moi și fine la atingere. Iar când vine vorba de articole pentru diversificare spre exemplu vorbim despre articole realizate din silicon sau latex, sigure, fără ftalați sau PBA.

 

Că tot amintim și de unele și de altele, trebuie spus că la Little Prints veți găsi diversitate de produse, de la cele pentru diversificare și până la cele de nou născuți, jucării inclusiv.

 

De la prima lună și până la diversificare

 

În primele luni de viață se spune că un bebeluș are nevoie de hrană și de dragoste maternă în principal. Însă să nu uităm de articolele vestimentare, de păturică moale și fină, de suzeta cu care îi veți alina colicii. Toate aceste produse le veți regăsi la Little Prints, disponibile în stoc sub brand propriu sau de la celebrul Bibs.

 

Păturica este unul din acele articole despre care orice mamă spune că este necesară. Fie că cel mic va fi înfășat sau nu, veți avea nevoie de ea. Pentru un somn plăcut, pentru confort maxim, la Little Prints veți găsi paturici tricotate, moda eternă, moi și plăcute, utile în orice sezon.

 

Iar dacă vorbim despre suzete, nu avem cum să nu amintim despre cele de la Bibs. Sunt celebrele accesorii de calitate daneză, create în așa fel încât tetina să fie cât mai mult asemănătoare cu sânul mamei, ca formă și ca textură. Sunt sigure de utilizat încă din prima lună de viață. Trebuie însă să le alegeți pe cele corespunzătoare vârstei.

 

O alternativă la suzetele Bibs sunt cele de la Frigg. Nouă colecție de la acest brand aduce în prim plan un design drăgălaș, cu design inspirat de frânghie. Și chiar și așa se numește linia, Rope.

 

Iar dacă ați ajuns la diversificare, atunci vasele necesare sunt de asemenea disponibile la litteprints.ro. Regăsiți aici tacâmuri, veselă, inclusiv bavete din silicon și toate acestea sunt ușor de întreținut, de spălat, practice de asemenea pentru că vă ajută să minimalizați dezastrul din bucătărie după ce bebelușul încearcă să mănânce.

 

Acestea fiind spuse, vă mai rămâne să accesați acest magazin online și să descoperiți unele dintre cele mai bune branduri de nișă adunate în același loc. Vorbim despre calitatea de care orice părinte are nevoie pentru bebelușul său. Detalii în pagina oficială.

 

 

Contact:

hello@littleprints.ro