Tipli – la un click distanță de cumpărături mai avantajoase

Vă doriți să economisiți la orice cumpărătură? Știați că acum puteți beneficia de prețuri mai avantajoase dacă cumpărați prin intermediul portalului de cashback Tipli? Vă întrebați cum funcționează un astfel de portal? Citiți în continuare pentru a afla ce servicii oferă acesta.

Tipli vă remunerează pentru cumpărăturile online

Imaginați-vă că pentru fiecare comandă plasată online puteți primi înapoi o parte din banii cheltuiți. Acest lucru este posibil datorită serviciului de cashback Tipli, care presupune returnarea unui comision din suma fiecărei comenzi plasate prin intermediul portalului Tipli. Pentru a beneficia de cashback la fiecare comandă nu trebuie decât să mergeți pe Tipli și să accesați magazinul preferat de acolo. Astfel veți fi redirecționați pe site-ul magazinului, unde vă puteți continua cumpărăturile în mod normal.

Sunteți în căutare de haine sau accesorii de modă? Nu ezitați să explorați ultimele oferte la moda About You. Fie că căutați un cadou pentru cineva drag sau chiar pentru dumneavoastră: accesați magazinul de pe Tipli și beneficiați de cumpărături mai ieftine. Dumneavoastră vă faceți cadouri, iar Tipli vă recompensează pentru ele.

Tipli colaborează cu cele mai populare magazine din România

Acum nu mai trebuie să mergeți pe site-ul fiecărui magazin pentru a afla ultimele sale oferte. Pe Tipli găsiți într-un singur loc o mulțime de magazine populare, în care puteți beneficia de cashback și reduceri la orice cumpărătură. Explorați ultimele reduceri Altex și profitați de prețuri avantajoase la produse electronice, electrocasnice, dar și la cosmetice sau articole pentru copii. Intrați pe Tipli și descoperiți ce alte magazine oferă cashback sau prețuri reduse.

Tipli adună special pentru dvs. reduceri și cupoane de reducere

Pe lângă cashback, Tipli oferă și cupoane de reducere aplicabile în magazinele partenere. Astfel, puteți economisi și mai mult la cumpărăturile dumneavoastră online. Tot ce trebuie să faceți este să copiați codul de reducere de pe Tipli și ulterior să vă redirecționați pe site-ul magazinului prin Tipli. Astfel, dacă veți aplica un cod de reducere de la Tipli, dumneavoastră veți economisi dublu datorită cashback-ului.

Tipli vă prezintă cele mai recente cataloage promoționale

În cazul în care preferați cumpărăturile în magazinele fizice, nu ezitați să profitați de oferte speciale cu cataloagele promoționale de la Tipli. Datorită acestora puteți economisi în cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România. Pe Tipli veți găsi și cataloagele Jysk, cu care vă puteți inspira pentru reamenajarea casei dvs. Fie că căutați prețuri reduse la produse alimentare sau la accesorii de decor: intrați pe Tipli, deschideți catalogul magazinului preferat și plănuiți-vă în liniște cumpărăturile dvs.