Living mic? 10 idei pentru a-l face sa para mai mare

In zilele noastre, a avea un apartament mic este unul dintre cele mai frecvente lucruri. Etajele, in special in orasele mari, nu au de obicei mai mult de 80 sau 90 de metri patrati, astfel incat camerele sunt reduse la aproximativ 10 sau 12 metri. Si cand spatiul lipseste, ingeniozitatea trebuie sa apara.
Daca sunteti in cautare de mobila living si idei pentru a decora o camera de zi mica, una dintre opririle dvs. obligatorii este la un magazin home&deco. Marele avantaj al mobilierului dvs. din camera de zi este ca se adapteaza perfect la orice casa, deoarece, in cea mai mare parte este conceput pentru spatii mici cu precizie.

Tendinte actuale de mobila living pentru spatii mici
Mobila pentru living este o parte esentiala pe care trebuie sa o luam in considerare pentru a nu reduce si mai mult dimensiunea camerei. Daca sunteti in cautare de mobila living pentru a transforma locuinta dvs. in una eleganta si moderna, vizitati Cozzy – sursa de idei si produse pentru casa si gradina.

Va oferim cateva sfaturi pentru a alege mobila living perfecta pentru a face ca sufrageria dvs. sa para mai mare:

-Televizor. Televizorul este un element care se afla in toate sau aproape toate camerele. In functie de dimensiunile pe care le are, este de obicei un element care nu ajuta prea mult pentru a face camera sa para mai mare. In plus, deoarece in fiecare zi exista tendinta de a avea televizoare mai mari, daca il asezam pe mobilier, va da senzatia ca ocupa intregul mobilier. Prin urmare, o solutie foarte practica este sa il asezati pe perete.

-Canapea. Canapelele sunt esentiale pentru a valorifica fiecare centimetru dintr-un living mic. Exista mai multe tipuri de mobila living care va va ajuta sa mariti spatiul de depozitare in sufragerie. Cum ar fi canapele care se transforma in paturi sau care ofera depozitare … sau ambele!

-Masuta de cafea. De obicei, o masuta de cafea este amplasata langa canapeaua din sufragerie. Acest lucru este de obicei combinat cu comoda Tv si este de obicei realizat din lemn. Dar daca avem o camera mica, este mai bine sa optam pentru o masuta simpla de sticla. Sticla va ajuta la reducerea senzatiei de coplesire si se va obtine o senzatie mai spatioasa, deoarece este un material vizual mult mai usor decat lemnul. In plus fata de masuta de cafea din lemn, optiunea de sticla poate fi extinsa si la alte piese de mobilier, cum ar fi o masa.

-Mese extensibile. O alta tendinta in materie de mobila living sunt mesele extensibile. In timpul zilei, acestea au o dimensiune accesibila pentru spatiul camerei, dar atunci cand sunt mai multi oaspeti puteti extinde spatiul si redistribui mobilierul. In acest fel nu aveti limitari atunci cand organizati mese sau un eveniment.

Pentru noi, trucul „ mai putin este mai mult ” este cel mai bun. Nu supraincarcati spatiul, este mai bine sa fiti mai minimalist si mai elegant decat cu o multime de obiecte de mobilier si decor. Optati pentru simplitate, cum ar fi mobila living multifunctionala si piese de mobilier verticale, cum ar fi o lampa de podea.

Puneti accent pe perdele si draperii

Perdelele sunt un element decorativ foarte important, dar dincolo de utilizarea lor estetica, indeplinesc o functie foarte importanta: regleaza cantitatea de lumina care intra in camera. Prin urmare, acest sfat nu este o regula stricta, ci mai degraba o sugestie flexibila pe care ar trebui sa o adaptati la camera dvs. de zi. Perdelele au o greutate vizuala mare si mai mult daca sunt incarcate cu modele mari si opace. Daca le scoateti, veti vedea ca livingul castiga adancime si spatiul este mai mare.