Magazin de narghilea. De unde să-ți iei o narghilea fără tutun

Piața stimulentelor este dominată de produse din tutun, în special de țigări. Aceste produse sunt însă înlocuite din ce în ce mai des de alternative, despre care se crede că nu sunt atât de periculoase pentru sănătate. Printre altele, narghileaua este și ea o variantă care a captat atenția amatorilor de experiențe inedite, fiind considerată de mulți o formă inofensivă de a fuma.

Ce este narghileaua?

Narghileaua, cunoscută și sub denumirea de shisha, este disponibilă în multe magazine, așa cum este și Narghilea-shisha.ro, de unde, pe lângă diferitele modele de narghilea, cărbuni și arome, poți achiziționa numeroase piese de schimb și accesorii.

Narghileaua o alternativă extrem de interesantă la fumat pentru că poți evita mirosul neplăcut (obișnuit și asociat cu fumatul). De asemenea, este de remarcat faptul că nu irită gâtul și are un gust bun. Adesea își tentează utilizatorii cu un gust plăcut, mai ales fructat.

Narghilea fără tutun – de ce merită?

Narghileaua fără tutun se referă la aromele folosite, arome de narghilea fără tutun şi fără nicotină, pe bază de frunze de ceai sau celuloză,  care se folosesc la fel ca tutunul de narghilea, cu excepția faptului că aceste produse nu conțin tutun sau nicotină, ceea ce le face o alternativă mai sigură pentru sănătate și care nu provoacă dependență.

Aromele de narghilea nu sunt făcute cu tutun shisha, ci sunt făcute din frunze de ceai negru sau celuloză. Amestecurile de narghilea fără tutun şi fără nicotină sunt copii fidele ale tutunurilor de narghilea clasice, având aceleași proprietăţi.  Aceste amestecuri de frunze de ceai sau celuloză sunt aplicate strategic pe melasă pentru a imita fidel tutunurile de narghilea, astfel încât să poată promova o experiență plăcută de fiecare dată, fără a provoca dependență.

Una dintre cele mai bune părți ale fumatului de narghilea pe bază de frunze de ceai, în aceste vremuri, este varietatea largă de arome de narghilea disponibile pe piață din care poți alege. Narghilele cu arome pe bază de frunze de ceai sau celuloza devin alternative la fumat, preferate de oamenii din întreaga lume.

Ce face ca shisha pe bază de ceai să fie diferită?

Te-ai întrebat vreodată cum diferă shisha pe bază de ceai de alte tipuri de tutun de narghilea? Narghileaua pe bază de frunze de ceai sau celuloză nu conţine nicotină, deci nu provoacă dependență. Aceste arome îşi iau tăria şi gustul intens din teină, tannin şi teofilină.

Ingredientele de bază ale acestor aromelor shisha nu conțin tutun, nicotină sau gudron. Magazinul Narghilea – shisha oferă o alternativă organică, complet naturală la tutun, care este la fel de exotică ca și diferitele sale arome.

Aromele fără tutun sunt realizate din cele mai bune ceaiuri organice și au o gamă variată de arome pentru a-ți oferi un gust unic de fiecare dată când vrei să te bucuri de momente de relaxare. Fumatul de narghilea fără tutun, pe bază de frunze de ceai este o experiență specială și merită încercată.