Magazinul online de pantofi Gepas și-a deschis porțile

Îndrăgita interpretă de muzică populara, Paula Butușină a deschis porțile virtuale ale magazinului Gepas. Cu o vechime de peste 20 ani, aceasta s-a hotărât să își mute afacerea și în mediul online. Paula Butușină a investit în propria afacere de încălțăminte și le oferă acum femeilor posibilitatea de a achiziționa produse la o calitate foarte înaltă si in mediul online.

Website-ul gepas-mag.ro este o reflexie online a produselor din magazinul fizic. Pornind de la încălțăminte pentru femei, accesorii și genți, până la încălțăminte pentru bărbați, sunt produsele oferite de către Gepas-mag.ro. Cu o gamă largă de pantofi cu toc, casual, pantofi sport, balerini, sandale, cizme și botine, acest website vine în ajutorul cumpărătorilor atunci când doresc să faca un cadou de calitate. În ceea ce-i privește pe domni, se pot răsfăța și ei cu o curea clasică sau o pereche de pantofi eleganți. Cei mai sportivi sunt și ei privilegiați, pot achzitiona și pantofi sport care le conferă stabilitate și comfort piciorului.

Magazinul online este totodată și un beneficiu pentru cei care nu au prea mult timp la dispoziție pentru cumpărături. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți mărimea potrivită și perechea preferată, de restul se ocupă gepas-mag.ro. Magazinul online vă oferă beneficii și în ceea ce privește plata. Instrumentele de plată ale magazinului sunt ramburs, online cu cardul dar și prin transfer bancar. Gepas-mag.ro este un magazin dedicat în totalitate tuturor clienților, așadar acesta vă face cumpărăturile mai ușoare.

Gepas-mag.ro oferă produse de cea mai înaltă calitate, iar brandurile comercializate sunt și ele la nivelul așteptărilor: Epica, Ara,Otter,Catali, Suave, Leoflex si multe altele. Te așteaptă reduceri, calitate și multe alte surprize. Poți lua legatura cu cei de la serviciul clienți pentru orice întrebare sau nelămurire. Acest magazin a fost lansat pentru clienții care își doresc un produs calitativ sau un cadou neașteptat.

Produsele defecte sau cele care nu se potrivesc criteriilor tale se pot returna. Politica de retur a magazinului online este ușor de utilizat și la îndemâna oricui. Gepas oferă garanție produselor comandate si transport gratuit la comenzi peste 200 de lei.Mai mult, poți beneficia și de câteva sfaturi utile pentru încălțămintea achiziționată. Pentru a înlătura orice dubiu asupra transportului, a calității produselor sau metodei de livrare, Gepas-mag.ro îți oferă și o secțiune de păreri ale cumpărătorilor.

Pentru prima comandă plasată online, Gepas oferă un discount de 5%. Pe de altă parte, în perioada 12 iunie – 23 iunie 2019, puteți beneficia de reduceri de până la 30% la încălțămintea pentru femei. Comanda se poate plasa online direct pe site, telefonic sau prin email. Toate informațiile pe care le furnizați sunt confidențiale și totul este ușor de accesat. Transportul produselor se face într-un mod în care acestea să nu fie afectate, iar timpul de așteptare variază între 1-3 zile lucrătoare

Activitatea site-ului gepas-mag.ro se poate regăsi și pe social media, respectiv Facebook sau Instagram.