Materialele de construcții Baumit au fost incluse în oferta depozitului online Cidconstruct.ro

Produsele Baumit, unul dintre cele mai apreciate branduri de materiale de construcție, au intrat recent în oferta depozitului online cidconstruct.ro. Clienții au de acum la dispoziție o gamă bogată de produse atât pentru demararea unei construcții noi, cât și pentru renovarea clădirilor vechi: finisaje pentru fațade, sisteme termoizolante, tencuieli, tinciuri, tencuieli decorative, vopsele, gleturi, placări, șape, mortare de zidărie, betoane, produse pentru curte și grădină și multe altele.

Baumit România are drept pilon de bază tradiţia de peste 100 de ani ca producător de materiale de construcţii a Grupului austriac Schmid Industrie Holding din care societatea face parte. De 25 de ani de când a fost înființată afacerea pe meleagurile noastre, au fost lansate o mulțime de produse şi sisteme de construcţie care au reprezentat noutăți în această sferă la vremea respectivă. Dintre acestea enumerăm: sistemele termoizolante Baumit Open şi Baumit Star, tencuiala decorativă Baumit NanoporTop cu proprietăţi de autocurăţare prin fotocataliză, sistemele de ancorare Baumit StarTrack, tencuiala decorativă de modelaj Baumit CreativTop şi multe altele. Completăm lista cu sistemele ETICS de izolare termică a clădirilor au fost lansate pe piaţa românească tot de către Baumit pentru prima dată.

Indiferent de stilul de amenajare care te caracterizează, modern ori clasic, vei găsi în depozitul online de materiale de construcții cidconstruct.ro exact materialele care răspund necesităților și gusturilor tale.
Ai la dispoziție materiale gata preparate, ușor de aplicat, eficiente din punct de vedere energetic și prietenoase cu mediul înconjurător.

Descoperă care sunt caracteristicile de bază ale materialelor de construcție Baumit:

  • Tencuiala decorativă Baumit este rezistentă la factorii climatici și la solicitări mecanice, foarte puternic hidrofobată, permeabilitate la vapori ridicată, capacitate redusă de murdărire, ușor de aplicat (manual ori mecanizat).
  • Șapa autonivelantă Baumit este utila pentru nivelarea şi egalizarea şapelor de ciment, asfalt turnat, magnezit, a şapelor cu uscare rapidă, a şapelor de sulfat de calciu, dar şi pentru nivelarea straturilor de şapă la cladiri vechi, înainte de aplicarea finisajelor pentru pardoseală finală.
  • Adezivul pentru gresie și faianță Baumit este soluția pentru lipirea în pat subţire la interior a tuturor tipurilor de placaje ceramice din grupele II şi III.

Alege produsele potrivite pentru proiectul tău de amenajare și cumpără-le din depozitul online de materiale de construcții cidconstruct.ro!

CID CORPORATE este firmă de construcții și distribuitor de materiale de construcții, deținând propriul depozit în Bucuresti. Compania asigură proiectare, echipa de meseriași și materiale de construcție – tot ceea ce are nevoie o persoană fizică sau juridică.