Melkior Professional – despre dragostea pentru machiaj dincolo de standardele de frumusete

Prietenii adevarati impart secrete, vise, ambitii.

Melkior Professional este, in momentul de fata, unul dintre cele mai cunoscute branduri de produse cosmetice pentru machiaj nu numai pe plan intern, ci in intreaga lume.

Intr-un moment in care piata economica din Romania abia incepea sa reinfloreasca, Eric, un economist perfectionist si Alexandre, un pasionat de marketing si design, au dat viata unui adevarat paradis pentru femei. Plecand de la premisa ca ceea ce isi doresc cel mai mult este ca femeile sa isi aduca aminte de ei, cei doi investesc in produsele cosmetice Melkior cele mai importante ingrediente – dragostea pentru machiaj si pentru calitate.

Cu o experienta de 15 ani in industria frumusetii, Alexandre si Eric au dorit sa creeze ceva deosebit pentru toate femeile: produse de inalta calitate, realizate din ingrediente de calitate superioara. Cei doi sunt de parere ca toate femeile trebuie sa aiba acces la produsele de lux, la produsele in tendinte. Pentru Alexandre Eram, frumusetea nu are limite. Acesta este mesajul cu care isi intampina vizitatorii magazinele Melkior.

Gama de produse cosmetice Melkior se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc sa fie frumoase, dar mai presus decat orice, sa se simta confortabil in pielea lor. Si asta pentru ca frumusetea este relativa, iar fiecare femeie in parte este unica. Moda zilelor noastre se raporteaza la diversitate – este cool sa ai curajul sa iti exprimi propria personalitate si sa experimentezi permanent lucruri noi. Tocmai din acest motiv, Melkior a propus de-a lungul anilor colectii de produse cosmetice spectaculoase, care sa ofere femeilor tocmai aceasta libertate.

Melkior se implica direct in toate etapele de fabricatie, de la productie pana la vanzarea catre client. Sute de oameni sunt implicati in acest proces, isi impart emotiile, sentimentele si muncesc in scopul obtinerii unei oferte unice, inegalabile. Fiecarui produs ii este acordata o atentie deosebita, ca si cum ar fi creat pentru cea mai draga persoana.

Pe langa vanzarile destinate publicului larg, Melkior se adreseaza direct profesionistilor din intreaga lume, acordand o mare atentie cerintelor acestora. Astazi, produsele Melkior sunt utilizate de importanti stilisti care le folosesc in sedinte foto profesionale si pe marile podiumuri de moda. Candia Trugly, specialist in machiaj din Noua Zeelanda, spune despre creionul de ochi Melkior ca este cel mai bun din lume. In topul celor mai apreciate produse cosmetice se numara si rujurile lichide mate incredibil de rezistente, pudrele irizate, precum si intreaga colectie de mascara. Desigur, nu trebuie sa omitem faptul ca Melkior se remarca si prin gama de produse dedicate manichiurii cu oja semipermanenta.

In momentul de fata, produsele cosmetice Melkior pot fi achizitionate atat din magazinul online oficial, cat si din cele 17 magazine prezente in intreaga tara (11 in Bucuresti, 2 in Constanta, 2 in Cluj-Napoca, 1 in Timisoara si 1 in Ploiesti).