La Cafelim gasesti boabe si capsule de cafea Lavazza

Cafeaua ta preferata este Lavazza? Iti doresti sa o ai mereu proaspata si aromata acasa sau la seviciu? La Cafelim gasesti cafea boabe Lavazza si capsule Lavazza, pentru orice tip de client, gust sau aparat. Diversitatea produselor este importanta pentru Cafelim, la fel cum este de interes pentru clienti.

Cafeaua Lavazza se afla in topul brandurilor de cafea pe care Cafelim le detine, iar varietatea ei este semnificativa. Pentru toate gusturile, poti gasi Lavazza boabe, capsule Lavazza, cafea macinata Lavazza sau pad-uri cafea. Pe langa importanta brandului, prajirea este un element important in alegerea cafelei, de care Cafelim nu duce lipsa in ceea ce priveste diversitatea: prajire dark, medium, medium dark si prajire usoara. Intensitatea este variata, dar si combinatia privind procentajul dorit dintre Arabica si Robusta.

La preturi avantajoase si oferte speciale, cafeaua boabe sau capsule Lavazza le gasesti in varianta espresso, clasica, crema aroma, decofeinizata, crema classico, crema dolce, crema gustoso, gusto forte si multe altele. Toate aceste variatii le detine Cafelim, magazinul online de cafea care iti ofera diversitatea produselor si a accesoriilor intr-un singur loc.

Pe langa preturile care se pliaza pe orice tip de client, Cafelim ofera livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 de lei, iar pentru cele facute pana in ora 15:00, pleaca spre tine in aceeasi zi lucratoare si ajung in urmatoarea zi lucratoare. Toate acestea sunt in avantajul clientilor Cafelim, pe care nu ii dezamageste.

Ce poate fi mai placut decat mirosul cafelei proaspat pregatite? Clipele de liniste si relaxare sunt importante in orice moment al zilei, iar experienta savurarii cafelei este necesara in viata de zi cu zi. Espresso sau cafea traditionala, la ibric, cafetiera sau filtru, la espressor sau la capsule, toate sunt cuprinse intr-o cana plina de parfum si savoare. Alege Cafelim pentru profesionalism si calitatea boabelor de cafea.