Men’s style guide: Secretele unei tinute corecte

Men’s style guide: Secretele unei tinute corecte

Împreună cu vârsta, vine și libertatea, dar și ceva mai multă responsabilitate. Ca bărbat, probabil că ești preocupat de faptul de a avea un loc de muncă bine plătit, dar și de a atrage o eventuală parteneră de viață cu care să îți întemeiezi o familie. Totuși, dacă aceste două obiective sunt greu de atins, nu e cazul să te descurajezi deoarece e mereu loc de îmbunătățiri. Ne place sau nu, aspectul nostru îi influențează foarte mult pe cei cu care interacționăm. O îmbunătățire a stilului vestimentar ar putea face minuni în viața oricărui bărbat.

Asadar, ti-am pregatit un mic ghid de stil, care iti dezvaluie secretele unei tinute masculine corecte si cu bun gust.

Poartă haine cu un scop

Mulți bărbați consideră că nu ar trebui să acorde prea multă atenție hainelor. Adevărul este însă că, chiar dacă ești genul de bărbat care preferă un look casual tip jeans și tricou, este important să te îmbraci cu un scop: acela de a arăta bine și de a te diferenția de restul.

Dacă te afli în situația în care ai un buget limitat, înainte de a te mulțumi cu un obiect vestimentar de proastă calitate, fă un calcul sincer pentru a vedea ce cheltuieli inutile ai în fiecare lună și la ce poți renunța. Astfel poți ajunge mai ușor să îți permiți haine care să te reprezinte așa cum vrei. Poți găsi haine la un preț accesibil, dar calitative pe http://www.monarchformen.ro/, un magazin online dedicat barbatilor cu stil.

Concentrează-te pe o garderobă de bază

Este necesar să înțelegi cum să îți construiești o garderobă care să fie versatilă. Trebuie să ai o cămașă albă și una bleu, dar trebuie să înveți și cum le poți combina cu diferite piese din garderobă, cum ar fi sacoul sau un pulover. Vrei să ai piesele de bază, dar vrei și ca acestea să îți permită să arăți diferit, în diferite zile sau situații.

Renunță la ce nu ai nevoie

Fă-ți timp să îți scanezi dulapul și să arunci tot ce nu te mai reprezintă vestimentar. Asta nu îți permite doar să păstrezi ordinea, dar și să iubești tot ce păstrezi. Astfel vei putea să te simți mai încrezător atunci când decizi să porți o piesă vestimentară care te deosebește de restul.

De exemplu, dacă deții două tipuri de jachete, una tip trening și una din piele, acum este momentul să decizi ce geci pentru bărbați sunt și pentru tine. Faptul de a deține mai puține, te ajută să te concentrezi mai mult pe stilul personal, fără a simți presiunea de a-ți purta mereu tot dulapul.

 

Cumpără ce e mai bun în limita bugetului tău

Ține minte că mai scump nu înseamnă mereu de calitate superioară. Poate că îți poți permite un costum foarte scump, dar obiectivul tău este să îl alegi pe cel mai bun, nu cel mai scump.

Tinutele barbatesti reusite nu constau neaparat in haine scumpe, cat mai trendy si din colectii renumite. Pentru a arata bine in hainele pe care le porti si pentru a-ti intretine un stil personal interesant, alaturi de tinute corecte, trebuie sa stii cum sa alaturi piesele vestimentare pentru a afisa o imagine simpla si cu bun gust.