Studioul Cam Stars al lui Andrei Moroianu: Dezvoltarea în spațiul de WebCam Românesc

Andrei Moroianu este co-fondator și CEO al Studioului Cam Stars, un spațiu emergent pe piața românească a webcam-ului live.

„[Cam Stars Studio] este un brand care a fost conceput pe ideea de a fi diferit”, a explicat Moroianu lui YNOT. „Lucrăm la crearea unui brand puternic bazat pe transparență, corectitudine și stabilitate. Deci, într-un cuvânt, oferim partenerilor noștri și modelelor noastre un studio fiabil.”

Însuși Moroianu lucrează în industria pentru adulți de peste zece ani, după ce a petrecut mai mulți ani în sectorul privat și cel public. În acea perioadă, el a aflat că „o afacere poate avea succes numai dacă joci corect și un parteneriat durează numai dacă ambele părți au avantaje reciproce”.

„Privind în urmă, este uimitor să vedem cât de mult s-au dezvoltat serviciile de webcam și cum au evoluat platformele”, a spus el. „[Webcam] este o linie fascinantă de afaceri, plină de potențial, care se va extinde și mai mult și va duce interacțiunea umană la niveluri mai ridicate de comunicare”.

Potrivit lui Moroianu, Studioul Cam Stars este bine pregătit să se dezvolte și să evolueze în contextul webcam-ului global. I-a luat ceva timp să vorbească cu YNOT și să împărtășească câteva detalii despre dezoltarea studioului Cam Stars.

YNOT: Ce diferențiază Studioul Cam Stars de alte spații de studio?

Andrei Moroianu: Scopul principal al Studioului Cam Stars este de a se adapta diverselor nevoi ale clienților pe platformele partenerilor noștri prin furnizarea, prin intermediul modelele noastre, a versiunii finale a serviciilor de divertisment webcam live pentru adulți. Pentru a ne atinge obiectivul, ne concentrăm pe individualitatea fiecărui model cu care lucrăm.

România este spațiul de top pentru webcam. Cum e să faci afaceri în acest spațiu în prezent?

România este cel mai important centru de webcam din lume, chiar dacă mulți oameni sunt încă reticenți la acest tip de afacere. Avem aici câțiva dintre cei mai mari jucători din industrie, dar cu siguranță există loc pentru toată lumea atâta timp cât este o afacere legitimă și corectă. Fiind în competiție cu acești imenși jucători, suntem obligați să ne îmbunătățim în mod constant și să muncim din greu pentru a ajunge la un nivel superior.

Știu că echipa mea și cu mine putem da valoare acestei afaceri deoarece ne concentrăm pe obținerea de rezultate pe termen lung. De aceea, recomand cu tărie modelelor să aleagă să lucreze într-un mediu sigur și nu în afaceri „subterane”.

Cum e colaborarea cu ImLive? Ce implică conexiunea ta?

ImLive este una dintre cele mai mari și mai vechi platforme din industrie, iar în curând vor sărbători optsprezece ani pe web. Este un site premium cu membri de calitate și peste 300.000 de vizitatori zilnici.

Mai mult pe: ExpressPress.ro