MentorsHub, sezon nou în 2021 pentru antreprenori

Instabilitatea creată de pandemie este tot mai mare, în acest context inițierea unui business în antreprenoriat și calea freelancingului par soluții logice de evoluție. Pare tentant, însă contextul actual nu este cel mai favorabil, totuși, afacerile pornite în aceste momente pot deveni de succes, sau dimpotrivă, eșec din fașă.

Lucrurile sunt mai clare și mai line, când în ecuație intervin profesioniștii. Pentru a facilita interacțiunea cu mentorii în antreprenoriat, compania independentă de streaming Bizilive TV a început să filmeze sezonul 2 al emisiunii MentorsHub, o miniserie de emisiuni suport, menită să îi orienteze pe antreprenori și freelanceri în afaceri.

MentorsHub – este un format de emisiune live care incurajează ideile indrăznețe!
Miniseria are numeroși invitați cu experiență, voci cunoscute din mediul de afaceri românesc care doresc să îi ajute pe cei care au curajul de a porni o afacere.

Cele mai noi episoade i-au avut ca invitați și mentori pe: Monica Cadogan | CEO VIVRE, Andy Szekely | Coach & Trainer, Ovidiu Toader | Business Coach , Felix Pătrășcanu | Membru Fondator FAN Courier și Daniela Marișcu | CEO Aqua Azur.

MentorsHub prezintă modele de succes, propune sesiuni interactive de Business Coaching și mentorat, si vine cu studii de caz concrete. Fiecare parte a emisiunii este concepută să încurajeze, să îi determine pe cei ce „stau pe gânduri” să ia deciziile potrivite.

Emisiunile sunt grupate inteligent, pentru a motiva. Antreprenori descoperă soluții de dezvoltare a afacerilor, idei și povești de viață. Povești ale unor business-uri devenite de succes pornite de la zero, de oameni indrăzneți.

Miniseria MentorsHub aduce mai aproape de antreprenori, tineri și freelanceri soluții de dezvoltare personală dar și povești de viață care contribuie activ la maturizarea si dezvoltarea a spiritului antreprenorial.

Pentru ca este o serie educativă, din emisiunile miniseriei nu lipsesc episoadele din care se învață despre ce înseamnă educația financiară, cum trebuie cheltuiți banii și cum îi pui să lucreze în favoarea ta.

Oricare ar fi provocările și obiectivele tale pentru această perioadă, abonează-te la platforma www.bizilive.tv și participă în direct la o experiență unică de Mentorat pentru Business.

Despre BiziLIVE TV

BiziLIVE TV este o companie de streaming independentă care oferă un serviciu media de streaming adresat direct spectatorilor prin Internet.

Acest serviciu ocolește platformele de televiziune prin cablu, difuzare și satelit, companiile care acționează în mod tradițional ca controlor sau distribuitor al unui astfel de conținut.

Compania este independentă si formată din contributori, antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care produc conținut video on demand educativ, business și divertisment.

De Luni până Vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, seriale, studii de caz, povești autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală.
BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.