Moda de iarnă 2021 setată de gama de geci damă de la Bobomoda

Dacă sunteți în căutarea unor geci de damă care să țină pasul cu moda de actualitate, dar care să vă ofere și acel confort termic după care tânjiți în zilele de iarnă, Bobomoda vă inspiră. Vorbim despre un magazin virtual în care femeile sunt răsfățate de articole vestimentare diverse. Ce regăsesc aici poate compune toată garderoba lor de sezon.

 

Ce geci sunt în trend iarna aceasta

În iarna lui 2021 în ceea ce privește gama de geci dama vorbim despre printuri de tip carouri, despre blană și gecile matlasate. Acestea sunt în topul preferințelor, iar la Bobomoda le veți găsi la prețuri accesibile, în variante de culori, croiuri, dar și mărimi – inclusiv cele mari.

 

Iată și câteva sugestii:

Poncho din blană – pentru cele care sunt friguroase din fire și au nevoie de un extra strat de haine, un poncho este ideal pentru acele momente de tranziție. Sunteți dinamice, petreceți timp de la interior la exterior, nu veți dori să aveți mereu o geacă la îndemână. Ei bine, un poncho este ceva mai versatil, potrivit pentru trecerea dintre sezoane.

De le Bobomoda vă puteți inspira să creați ținute cu o pată de culoare, căci poncho-urile regăsite aici sunt fine și moi, sunt din blană ecologică, colorate, cu asimetrie la lungime. Au și glugă. Să fie verde, negru, portocaliu?

Haina de blană – ecologică desigur. Sunt câteva articole vestimentare pentru care orice femeie ar da orice să le aibă. O haină de blană pare să fie unul din acele articole. Însă prețul este inaccesibil, de aceea preferă să se orienteze spre variante precum cele ecologice. Bobomoda vine cu variante, din nou. Haina de blană ecologică scurtă până la talie sau ceva mai lungă este alegerea celor care preferă stilul elegant. Ce-i drept, apariția unei femei când poartă o rochie seducătoare și o haina de blană este de milioane.

Gecile matlasate, impermeabile – nu în cele din urmă sunt de amintit aceste geci. Sunt realizate din materiale precum fâșul, însă groase, matlasate, care vă protejează de vânt și ploaie. Au glugă, cu blăniță și deci au un mix de stiluri, între cel casual și cel chic elegant. Sunt alegerea populară în rândul femeilor, pentru ținutele de zi cu zi. Și acestea fac parte din portofoliul de produse de la Bobomoda, disponibile în culori precum albastru sau negru.

 

Cardigane cocolino, pufoșenii irezistibile

Sunteți genul acela de femei care în sezonul rece ar dori să mai pună pe ele încă și încă un strat de haine groase? Atunci veți adora acele cardigane cocolino, moi, pufoase. Le veți găsi disponibile aici într-o paletă cromatică diversă. Iar pentru acele ținute mai elegante, cardiganul lung, din tricot gros și elastic este alternativă.

Iarna aceasta preferați să aveți ținuta pregătită pentru vremea severă cu ofertele de la bobomoda.ro. Orice comandă de minim 100 de lei va beneficia de transport gratuit. În plus, oferte sunt destul de variate, la o gamă largă de produse, încât să vă creați o garderobă completă de sezon, cu un buget prietenos.

 

Contact:

 

magazin@bobomoda.ro