Modalitati de a va imbunatati curtea din spate

O curte din spate ofera tot felul de potential – asa ca, daca a ta nu este altceva decat iarba, este timpul sa faci ceva in acest sens. Prin cateva imbunatatiri si completari inteligente, va puteti transforma curtea din spate intr-un spatiu preferat, un loc de joaca pentru copii sau un refugiu privat unde va puteti relaxa si reincarca dupa o zi lunga. Concluzia este ca o curte poate fi orice ai face din ea, deci de ce sa nu o faci grozava? In acest proces, nu numai ca creati un spatiu mai util, dar puteti ajunge, de asemenea, sa adaugati valoare proprietatii.

Care sunt cateva modalitati creative de a-ti imbunatati curtea din spate, pentru o mai mare placere si valoare? Iata 5 idei grozave:

1. Creati spatiu pentru relaxare cu un foisor

O pergola sau un foisor gradina transforma rapid o curte plictisitoare intr-o destinatie de dorit, oferind un spatiu excelent pentru distractie si relaxare. Fie ca decideti sa instalati o punte, sa turnati beton sau sa puneti caramizi, atunci cand adaugati o zona de hangout in aer liber, invitati mai multa placere si activitate. Tot ce veti avea nevoie este mobilier de exterior si un gratar.

2. Construiti o piscina

Pentru luxul de vara suprem, luati in considerare adaugarea unei piscine. Iti va placea sa faci o baie rapida in piscina privata pentru a te racori si ai putea gazdui petreceri la piscina supraterana dupa continutul inimii tale.

3. Cultivati o gradina

Plantele si florile adauga frumusete mediului inconjurator si va ajuta sa profitati din plin de timpul petrecut in aer liber. Luati in considerare actualizarea amenajarilor cu frunzis luxuriant sau o gradina de legume pentru a va imbunatati spatiul.

4. Adaugati un leagan sau un hamac

Exista ceva mai bun decat asezarea intr-un leagan de veranda sau hamac, leganandu-se inainte si inapoi in aer curat? Un leagan face un plus excelent pentru alte mobilier de terasa, iar un hamac creeaza o retragere linistita printre copaci sau pe un stand oriunde in curte.

5. Construiti un loc de joaca

Oferiti copiilor un parc pe care il pot folosi in fiecare zi cand adaugati o zona de joaca in curtea din spate. Chiar daca faceti ceva la fel de simplu ca un sandbox, le oferiti copiilor un spatiu de joaca sigur si privat. Cautati-va in jur pentru a vedea ca optiunile de teren de joaca de astazi includ de la ziduri de catarat pana la leagane.