Motive pentru a vizita Germania

De la cultura unica, formata din influente istorice, bucataria uimitoare si arhitectura, exista foarte multe motive pentru a vizita aceasta tara. Poate ca mancarea nu este la fel de renumita ca bucataria franceza, dar are o parte echitabila de delicatese si o gama excelenta de beri, vinuri si bauturi spirtoase. Germania este, de asemenea, un loc usor de vizitat, deoarece sistemul de transport este modern si multe dintre persoane vorbesc limba engleza, ceea ce o face o tara usor de explorat. Iata motivele pentru care ar trebui sa calatoresti in Germania:

Transportul este ieftin

Daca doresti sa vizitezi Germania, afla ca pentru a ajunge acolo, nu trebuie sa scoti foarte multi bani din buzunar. Daca optezi pentru o firma de transport persoane precum waltrans.ro, beneficiezi de preturi accesibile si de o calatorie sigura si placuta. Asigura-te ca rezervi din timp un bilet de transport Romania-Germania pentru a obtine un pret avantajos.

Muzeele din Berlin

In inima Berlinului se afla Insula Muzeului. Este o fasie de pamant pe raul Spree, unde sunt situate multe dintre cele mai impresionante muzee din tara. Muzeul Pergamon are cateva cladiri impresionante, care au fost deconstruite cu grija, au fost expediate la Berlin din intreaga lume si apoi reconstruite aici. Altarul din Pergamon este una dintre piesele care trebuie vazute neaparat!

Istoria orasului Nürnberg

Arhitectura medievala din Nürnberg face din acest oras un loc uimitor de vizitat. De la explorarea zidurilor vechiului ale orasului pana la teatrul de stat, castelul si gama de biserici, te vei minuna de cat de frumos este acest oras. Pentru a ajunge direct in Nürnberg, rezerva din timp un bilet pentru transport persoane cu plecari din Romania catre Germania , pentru ca acesta este un oras extrem de vizitat, si trebuie sa te asiguri ca gasesti bilete in perioada dorita.

Frankfurt

Frankfurt este un oras care are unele contraste interesante, si cu puterea financiara a tarii, orasul a ridicat o gama uimitoare de zgarie-nori, avand, de asemenea, si o gama larga de arhitectura istorica.

Daca te intereseaza istoria si arhitectura orasului, vechea Primarie si Catedrala Sfantului Bartolomeu, sunt printre exemplele cele mai impresionante.

Padurea Neagra

Situata in sud-vestul tarii, Padurea Neagra este o resursa importanta pentru Germania, dar este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase parti ale tarii. Zona este cunoscuta pentru ca este excelenta pentru drumetii si ciclism montan in timpul verii, si schi in timpul iernii.

Hamburg si Marea Nordului

Nordul tarii nu este cea mai turistica regiune, cel putin dintr-o perspectiva internationala, dar este o regiune minunata pe care germanii adora sa o viziteze. Marea ofera plaje frumoase si, de asemenea, minunate conditii de windsurf. Hamburg, cel de-al doilea oras ca marime din Germania, merita de asemenea o vizita. In plus, aici poti vedea cea mai frumoasa piata de peste.

Munchen

Exista piete si terase cu bere in tot orasul, care pot fi foarte atractive intr-o zi insorita. In imediata apropiere a Marienplatz se afla o piata mare si o terasa cu bere rara, care are bere diferita in fiecare luna. Savureaza o bere si bucura-te de atmosfera. Sau viziteaza celebra Hofbrauhaus, cea mai cunoscuta fabrica de bere din München.