Navigația auto dedicată o dotare necesară pentru orice șofer

Acum cațiva ani sloganul publicitar “Are și sistem de navigație!” era menit sa te atragă să cumperi o masină ce avea această dotare exclusivistă la vremea aceea.

În prezent navigația auto s-a transformat dintr-un accesoriu de lux într-un asistent de încredere absolut necesar în orice mașină, indiferent de marcă.

Primul sistem de navigație auto dedicată a fost introdus în 1981 de către compania Alpine. Există mai multe tipuri de sisteme de navigatie auto: sisteme de navigatie dedicate mobile sau fixe si echipamente dotate cu receptor GPS pe care ruleaza un software de navigație (de exemplu telefoane smart sau tablete).

Tipurile de sisteme de navigatie auto enumerate prezintă avantajele și dezavantajele lor. Ele diferă în ceea ce privește proiectarea, funcțiile implementate și prețul.

Dacă te intrebi la ce îți trebuie un sistem de navigație auto, în condițiile în care poți folosi telefonul mobil, atunci îți dam noi răspunsul.

În primul rând un sistem de navigație auto GPS dedicată este folosit în mașină indiferent de cine conduce iar semnalul GPS și puterea de procesare sunt superioare unui telefon mobil fără a mai vorbi de faptul că acesta se integrează perfect în bordul mașinii și preia toate funcțiile de pe comenzile prezente pe volan. În al doilea rând, telefonul tău inteligent va fi folosit drept mijloc de comunicare fără a exista riscul să te sune cineva chiar când ajungi în intersecție, fără a fi nevoit sa ai cabluri prin mașină și fără a solicita bateria acestuia.

Un dispozitiv de navigatie auto android GPS interactiv îți poate furniza în timp real date despre trafic și îți poate sugera rute alternative, în cazul unui traseu pe care sunt executate lucrări de construcții sau e trafic aglomerat. Un sistem de navigație auto dedicată mai are avantajul că poate fi folosit și ca sistem multimedia putând rula aplicații de muzică și radio online. În cazul unui dispozitiv de navigație auto android acesta iți va permite să instalezi toate aplicațiile pe care le ai și pe telefonul mobil.

Având o experință de peste 9 ani în domeniu, magazinul online Navi-GPS.ro oferă de o gamă foarte largă de sisteme de navigatie auto dedicate. Pe noul site poți găsi cele mai moderne sisteme GPS atât dedicate unui anumit model auto, cât și universale, care se potrivesc pentru orice tip de mașină.

Pentru toate sistemele se ofera garanție și se asigură montaj specializat în București.

Pe lângă sistemele de navigație mai puteți găsi în magazinul online și accesorii, cum ar fi camere video auto.

În această perioada pentru navigatie Skoda Octavia 2, Fabia, Superb 2, Roomster sau Yeti in aceasta perioadă plătești un preț redus cu peste 30%.

Navigația vine în pachet cu toate mufele și cablurile necesare pentru montaj . Nu se fac modificări la instalația electrică sau la bordul mașinii.

Sistemele oferite preiua comenzile de pe volan și informațiile de la senzorii de parcare sau de uși deschise. Sistemul de operare este Android iar toate hărțile Europei sunt incluse.

Intre dotari mai enumeram: Radio, Ecran touchscreen , Bluetooth , Microfon , TV Online , Magazin Play cu aplicații, cum ar fi: Waze, Youtube, Facebook etc , Wi-Fi, USB , DVD player, conectare la internet.

Te așteptăm în magazinul online NAVI GPS (navi-gps.ro).