Solutii pentru depozitarea eficienta a hainelor – Saci de Vidat

Ne place sa mergem la cumparaturi, fie ca ne cumparam cele mai noi colectii de haine, fie ca ne “innoim locuinta” cu perne, lenjerii de pat, plapumi, covorase si pilote.

Singura problema intervine atunci cand trebuie sa le gasim loc in dulap, misiune ce pare a fi imposibila de cele mai multe ori, mai ales daca locuim intr-o garsoniera de mici dimensiuni. Pentru aceste situatii exista insa saci de vidat, care ne salveaza de fiecare data, indiferent de cat de limitat este spatiul din dulapul nostru.

Sacii de vidat au fost creati special pentru a veni in intampinarea persoanelor care doresc sa isi depoziteze inteligent hainele. Ofera avantajul ca se pot folosi cu usurinta, astfel incat sunt prevazuti cu un buton de plastic care impiedica aerul sa patrunda in sac, dupa extragerea acestuia cu aspiratorul. Daca alegeti cei mai buni saci de vidat, confectionati dintr-un material rezistent, vor putea fi reutilizati, deoarece nu vor ceda de la prima folosire.

Primul pas – stabiliti ce haine doriti sa puneti in saci – sacidevidat.ro

Cu siguranta aveti multe haine de care simtiti ca va impiedicati zilnic. Alegeti-le pe cele care va incomodeaza cel mai mult si pe care le folositi cel mai rar, pentru a le depozita in saci de vidat. Pe perioada verii puteti vida plapumi, paturi, pilote, geci si paltoane, iar iarna va puteti adauga hainele de vara pe care nu le mai purtati. Chiar daca pantalonii scurti si rochitele sunt mai putin voluminoase, numarul mare al acestora va poate incomoda, fiind greu uneori sa le faceti loc in dulap.

Hainele pe care le veti pune in sacii de vid se vor pastra foarte bine pe perioade indelungate si vor fi ferite de insecte, precum sunt moliile sau chiar si de praf si de murdarie.

Al doilea pas – alegeti dimensiunea potrivita a sacilor de vidat

Din fericire, puteti cumpara saci de vidat de dimensiuni diferite, pentru a o alege pe cea mai potrivita hainelor pe care doriti sa le depozitati.

Al treilea pas – vidarea propriu-zisa

Aveti hainele si sacii de vidat la indemana? Acum trebuie sa le adaugati in saci si sa folositi un aspirator pentru a scoate aerul din interiorul acestora. Dupa eliminarea aerului, inchideti butonul cu care sunt prevazuti sacii si veti obtine un pachet compact, cu un volum mult mai redus.

Al patrulea pas – gasiti loc in care sa depozitati sacii de vidat

Acest pas este la fel de simplu ca si celelalte, deoarece, prin adaugarea hainelor in saci de vidat, ati obtinut o reducere considerabila a volumului. In plus, sacii sunt realizati din material rezistent, astfel incat ii puteti pastra in dulap, pe balcon, in masina sau chiar in barca. Acestea se vor pastra intacte, fara sa fie afectate de umezeala, mizerie sau mucegai.

Reduci cu 75% volumul hainelor cu saci de vidat

Dupa folosirea unor saci vidat, veti obtine un avantaj imposibil de neglijat – haine care ocupa cu 75% mai putin spatiu. Acesta este, poate, cel mai important avantaj pe care il ofera cei mai buni saci de vidat. Reduc volumul hainelor, pentru a ocupa mai putin loc in dulap sau in geanta de voiaj.

Astfel, dupa vidare, volumul sacului plin de haine se va micsora atat de mult, incat veti ramane cu un pachet compact, mult mai mic, usor de depozitat oriunde doriti. Cand veti avea nevoie de haine si veti doriti sa le scoateti din sacii de vidat, veti vedea ca acestea revin la forma initiala cu usurinta, fara sa fie deterioritate in vreun fel.

Inca nu sunteti convinsi de utilitatea unor saci de vidat? Atunci trebuie sa cititi cat mai multe review-uri saci de vidat, pentru a afla despre experienta altor utilizatori care i-au folosit si au vazut cat de avantajosi pot fi.