Cauti cadouri corporate? Iata ce poti alege!

Datorita aparitiei marilor companii internationale pe piata din Romania si dezvoltarea masiva a mediului de afaceri, un nou segment de daruri a aparut in lista de cumparaturi: cadourile corporate. Cadourile obisnuite sunt destinate exprimarii aprecierii si sentimentelor catre persoanele dragi cu ocazia sarbatorilor sau aniversarilor, insa cadourile corporate pot urmari si obiective business.

In multe ipostaze din mediul de afaceri sau de la birou iti doresti sa arati multumirea si aprecierea in decursul sau la finalizarea unei colaborari fructuoase, iar gestul pe care il alegi pentru a te exprima este oferirea unor cadouri corporate partenerilor de afaceri, colegilor sau colaboratorilor care au pus umarul la succesul obtinut. Spre deosebire de cadourile corporate destinate campaniilor de advertising si comunicare, ce constau in obiecte cu caracter impersonal si cu accentul pus pe branding, aceasta situatie te va face sa apelezi la produse adaptate hobby-urilor, personalitatii si necesitatilor persoanelor respective. Totodata, caracterul personal al fiecarui dar te va face sa achizitionezi obiecte unice, specific adresate acelor colaboratori speciali.

Mediul de afaceri se bazeaza pe informatie, comunicare si tehnologie pentru a se dezvolta, iar device-urile high-tech sunt potrivite atat pentru barbati, cat si pentru femei. Astfel, categoria de produse din care vei putea alege cel mai bine cadourile corporate va fi segmentul de gadgeturi. Darul ideal imbina utilul cu placutul, iar tehnologia de ultima generatie, atunci cand este completata de un design inovator si un twist amuzant sau inedit, se poate transforma intr-un dar perfect. Iata cateva exemple de produse care s-ar potrivi de minune acestei situatii:

1. Boxa Bluetooth sunet 3D Quality, aurie. Aceasta boxa fara fir are o calitate impresionanta a sunetului, insa caracterul business este dat tocmai de eleganta cu care este construita. Pe langa robustete si functionalitate, acest gadget are o curea din piele, picioruse din cauciuc si un finisaj de exceptie intr-o nuanta de auriu metalizat premium.

2. Tastatura cu proiectie laser. Acest gadget ofera utilizatorului o experienta parca desprinsa din filmele science-fiction, fiind extrem de util in comunicarea de orice tip. Device-ul se conecteaza simplu si rapid la orice smartphone sau tableta pentru a oferi o proiectie functionala a unei tastaturi complete de 25×10 centimetri. Tastatura poate fi proiectata pe aproape orice suprafata si este ideala pentru redactarea rapida a emailurilor, comunicatelor de presa sau altor forme ale comunicarii scrise, motiv pentru care nu putea lipsi din lista sugestiilor de cadouri corporate.

3. Baterie externa 7600 mAh Kruger&Matz Metalica. Tehnologia mobila este folosita pretutindeni, in special in mediul business. Tocmai de aceea, un dispozitiv extrem de util este acest acumulator extern de capacitate 7600mAh. Aspectul rafinat, liniile precise, finisajul elegant si dimensiunile foarte reduse recomanda acest gadget pentru lista de cadouri corporate potrivite oricarei persoane.

Arata-ti aprecierea fata de partenerii de afaceri sau colegii de birou prin cadouri corporate alese din oferta pe care o gasesti pe Gadgetworld.ro. Selectiile de gadgeturi inedite vor fi mesagerul potrivit al standardelor de calitate si creativitate pe care compania sau echipa ta le promoveaza, in special atunci cand vrei sa oferi un “multumesc” memorabil celor care te ajuta sa-ti atingi obiectivele si sa-ti dezvolti business-ul.