Nu uitați de luminile de pe bradul de Crăciun

Veți aduce brad de Crăciun la perfecțiune cu o iluminare strălucitoare pentru brad. Datorită iluminatului de Crăciun, bradul va fi de neuitat și va oferi casei dvs. atmosfera potrivită de Crăciun.

Culoarea instalație de luminii pentru bradul de Crăciun

Majoritatea oamenilor din ziua de azi folosesc  iluminatul monocromatic de Crăciun într-o nuanță de alb cald sau rece. Luminile de Crăciun în aceste culori sunt în prezent cele mai vândute, deoarece se potrivesc bine cu toate stilurile de decorațiuni de Crăciun și arată elegant și luxos.

Cu toate acestea, există și oameni cărora le place ca bradul lor să strălucească în nuanțe vii și colorate. Ei apelează la iluminarea LED colorată, care are o gamă largă de culori de iluminare.

Instalație TWINKLY în toate culorile de iluminare

Ați auzit de iluminatul inteligent al pomului de Crăciun? Este o iluminare revoluționară cu LED pentru pomul de Crăciun pe care o poți controla cu ușurință folosind smartphone-ul tău. Pentru a vă putea bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de un spectacol de lumini perfect datorită luminilor din copac, tot ce trebuie să faceți este să porniți bluetooth-ul și să vă conectați smartphone-ul la adaptorul inteligent prin intermediul aplicației mobile gratuite Twinkly. Jocurile cu o lumină uluitoare sunt garantate pentru a aduce bucurie întregii familii.

Avantajul iluminatului inteligent pentru brad de Crăciun TWINKLY este că îl puteți obține într-o versiune combinată care oferă atât un alb elegant, cât și o gamă colorată de iluminare.

Brazi cu instalație de iluminare de Crăciun integrată

Dacă nu doriți să înfășurați lumini în jurul bradului dvs. de Crăciun, puteți obține un brad de Crăciun cu o iluminare LED încorporată. Cu toate acestea, un astfel de iluminat încorporat pentru pomul de Crăciun are doar o culoare de iluminare albă, elegantă, caldă.

Deci  ce fel de iluminat pentru pomul de Crăciun veți alege anul acesta?