Ogorul ne asigura orice avem nevoie pe langa casa si in afara acesteia

Magazinul online Ogorul, este un magazin dedicat pasionatilor de gradina, dar si celor care au nevoie de utilaje pentru camp, este un intreg pentru gospodari, mai bine spus. Magazinul Ogorul – Belsug si Spor, cum este si sloganul lor, este impartit in cateva categorii principale care sunt rasfirate mai apoi in alte subcategorii, pentru a ajunge mai usor la unealta sau la produsul dorit. Categoriile sunt:

Casa si Gradina

La casa si gradina, putem gasi absolut orice avem nevoie in aceasta zona, de la instalatii si scule, pana la seminee si gratare. Este o categorie mult prea vasta, insa veti descoperi ca urmand pasii, o sa ajungeti foarte usor la ceea ce cautati de la bun inceput. Aveti probleme cu rozatoarele? Casa si Gradina acopera si aceasta arie si va vine in ajutor atunci cand vine vorba de rozatoare si alti daunatori care se gasesc imprejurul casei. Un accesoriu extraordinar ce se poate gasi in categoria mobilier gradina, sunt seturile de fotolii si canapea, care sunt extraordinare pentru o gradina ingrijita.

Produse Agro-Farm

Persoanele pasionate de agricultura in general, de seminte de diverse plante sau de pesticidele care se folosesc la tratarea pamantului sau a semintelor care se planteaza in pamantul respectiv, se vor simti ca la ei acasa. Categorie de produce Agro-Farm, acopera o arie extrem de mare de produse, chiar si utilaje pentru vineficatie, deci practic, nu cred ca este o anumita nevoie pe care ogorul sa nu o poate acoperi.

Utilaje si Accesorii

Vreti sa scapati de o gramada mare de crengi care au rezultat in urma toaletarii copacilor, si nu aveti cu ce? Ogorul sare in ajutor cu masina de maruntit, cu care puteti toca aceste crengi, pentru ca ulterior sa puteti scapa de ele mai usor. Categoria de utilaje si accesorii, ofera de la mic, adica un simplu rulment, de care probabil aveti neoie sa reparati ceva la unul din utilaje, pana la utilajele mari, pluguri si elevatoare.

Masini Unelte si Accesorii

Uneltele unui gospodar sunt ca o completare in personalitatea acestuia, iar Ogorul stie cel mai bine de ce unelte are nevoie un astfel de om. Magazinul virtual Ogorul face un pas in rezolvarea probemelor gospodarilor si aduce mai aproape orice unealta sau accesoriu de care acesta are nevoie.