One Marck International lanseaza noua versiune funerare-ieftine.ro

SC One Marck International SRL lanseaza noua versiune de website de servicii de pompe funebre funerare-ieftine.ro.

Pe o piață în care concurența este acerbă, iar exigențele clienților sunt tot mai ridicate, Casa Funerara One Marck International SRL oferă o variantă mult îmbunătățită a site-ului www.funerare-ieftine.ro , astfel încât produsele și serviciile oferite să fie mai vizibile și mai ușor de accesat chiar si de persoanele fara experienta pe internet sau cae dispun de internet la viteze mai reduse.

In primul rand accentul design-ului s-a pus pe ușurința parcurgerii informațiilor și pe detaliile ofertelor și produselor, astfel încât clienții să obțină toate informațiile necesare direct de pe site-ul de prezentare. În cazul în care aceștia au întrebări legate de activitatea firmei, pot folosi formularul Întrebări și Răspunsuri, din secțiunea Contact, iar un reprezentant le va sta la dispoziție cu toate lămuririle necesare.

Oferte personalizate pentru toți clienții

Datorită faptului că firma One Marck International dispune de un portofoliu impresionant de clienți, oferta este una variată și adaptată în funcție de cerințe și de buget ale fiecarei familii.

În cei peste 11 ani de activitate, societatea a căpătat experiență, astfel încât astăzi poate oferi servicii funerare complete in Bucuresti si Judetul Ilfov în condiții de calitate superioară tuturor celor interesați: produse funerare de la A la Z pentru înmormântare, toaletare decedati, preluare și transport rapid decedați. Orice este nevoie pentru a-l conduce pe cel drag pe ultimul drum poate fi achiziționat contactand consilierii funerare-ieftine.ro.

Pentru clienți, firma a alcătuit mai multe pachete de oferte: Funerar Royal Standard cu talonul de pensie, Standard Satin, Mediu Perla, Premium Briliant, Spital Chihlimbar, Incinerare Cristal, cu prețuri adaptate pentru toate bugetele unei familii.

O altă noutate o reprezintă cele două secțiuni din site: Repatriere Decedați și Cosmetică Decedați.

Dispunând de autovehicule frigorifice, dotate cu toate echipamentele necesare, firma poate aduce în țară trupurile neînsuflețite ale persoanelor decedate în Europa sau Statele Unite ale Americii. În acest sens, One Marck International a încheiat parteneriate cu firme de pompe funebre și companii aeriene din întreaga lume. Totul pentru ca serviciile oferite să fierapide si la cele mai înalte standarde, asigurându-se în acest fel, satisfacția și celor mai exigenți dintre clienți.

Reprezentanții Casei Funerare Funerare Ieftine stau la dispoziția clienților 24/24 la numărul de telefon 0733.863.727, pentru a-i ajuta să selecteze oferta adecvată necesităților care se impun în fiecare caz.

Contact:
Funerare Ieftine -One Marck International
Bulevardul 1 Decembrie 1918,
Roșu, Chiajna, Județul Ilfov
Tel: 0733.863.727