Operațiuni îndeplinite de firma DDD – dezinsecție, dezinfecție, deratizare. Când trebuie să apelezi la profesioniști?

Dezinfecția, dezinsecția și deratizarea sunt activități care vizează scăderea agenților patogeni, purtători de boli infecțioase și virale, curățarea camerelor de bacterii dăunătoare, insecte și rozătoare.

Beneficiile serviciilor DDD sunt foarte semnificative, deoarece ajută nu numai la rezolvarea problemelor de zi cu zi și la îmbunătățirea calității vieții, dar și la salvarea vieții unei persoane. Insectele și rozătoarele sunt purtătoare de infecții grave precum HIV, hepatită, tifos, malarie, encefalită și altele, cu un total de aproximativ 300 de forme de boală. Serviciile oferite de o companie specializată DDD oferă metode rapide și eficiente de eliminare a microorganismelor, rozătoarelor și insectelor fără a dăuna sănătății umane și animalelor domestice.

Sarcini îndeplinite de firma DDD – dezinsecție

Este foarte important să efectuezi serviciul de dezinsectie în timp util, deoarece pot apărea boli periculoase și pagube materiale. În plus, paraziții vor provoca disconfort. De exemplu, insectele care trăiesc pe așternut nu numai că împiedică somnul, ci lasă și mușcături pe corpul uman. În acest caz, este nevoie urgent de controlul dăunătorilor precum ploșnițe, țânțari, muște, căpușe, purici.

Gândacii sunt capabili să distrugă proviziile de hrană într-un timp scurt. Neefectuarea unei dezinsecții rapide va duce la răspândirea lor. Prin urmare, trebuie să efectuezi imediat un control al dăunătorilor în casă atunci când sunt detectați primii paraziți. Doar o firmă profesionistă poate determina metodele de luptă și va folosi substanțe profesionale și eficiente.

Deratizarea – o misiune dificilă care face parte din serviciile DDD

Rozătoarele sunt viclene, mobile, extrem de persistente și foarte periculoase, prin urmare operațiunea de deratizare eficientă trebuie efectuată întotdeauna după o gamă completă de măsuri. Este imposibil să efectuezi deratizare eficientă pe cont propriu, doar specialiștii DDD au cunoștințe și experiență în alegerea metodei potrivite.

Eliminarea bacteriilor și virușilor prin dezinfecție

Serviciul de dezinfecție este un proces care ajută la prevenirea răspândirii tuturor tipurilor de bacterii, viruși și microorganisme. Serviciul de dezinfecție trebuie efectuat în timpul tratamentelor preventive care vizează distrugerea insectelor sau rozătoarelor. Dezinfecția este o procedură complicată și care necesită timp. Pentru a obține un rezultat eficient, trebuie să apelezi la servicii profesioniste, care știu să respecte toate regulile și utilizează substanțe dovedite și aprobate de instituțiile adecvate.

O firmă specializată în servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție dispune de toate dispozitivele și echipamentele necesare, precum și de agenți și substanțe chimice de dezinfectare, dezinfestare si deratizare, care nu afectează sănătatea oamenilor și animalelor. De asemenea, angajații cunosc metodele de utilizare a acestora, pentru a putea asigura în permanență un mediu sănătos și curat.