Pariuri România – Norvegia: 3 recomandări pentru meciul din Liga Națiunilor

Echipa națională a României va întâlni, duminică de la ora 21:45, Norvegia, într-un meci din Liga Națiunilor.

 

Va fi penultimul meci pe care formația antrenată de Mirel Rădoi îl va disputa în actuala ediție a Ligii Națiunilor. După meciul cu Norvegia, România va încheia evoluția în această competiție pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în deplasare cu Irlanda de Nord.

 

Parcursul pe care România și Norvegia l-au avut în actuala ediție a fost complet diferit. România ocupă un dezamăgitor loc 3, cu doar 4 puncte acumulate în primele 4 etape. De partea cealaltă, Norvegia este pe locul 2, cu 9 puncte, la egalitate cu liderul Austria.

 

În plus, partida tur dintre Norvegia și România a fost o adevărată demonstrație de forță a nordicilor, care s-au impus cu 4-0. Trei dintre aceste goluri au fost marcate de atacantul Erling Haaland de la Borussia Dortmund.

 

Înaintea acestei acțiuni a echipei naționale, Mirel Rădoi a făcut câteva schimbări importante în lot și a adus jucători noi precum Cristian Bălgrădean, Cristian Ganea, Valentin Crețu, Vasile Mogoș, Iulian Cristea, Bogdan Țîru, Bogdan Mitrea, Alexandru Băluță, Erik Bicfalvi, Alexandru Albu, Dennis Man și Florin Tănase.

 

De asemenea, este de așteptat ca Rădoi să facă mai multe schimbări în formula de start, față de echipa trimisă în meciul amical cu Belarus.

 

Contra Belarusului, Rădoi a încercat un sistem 3-4-3, însă și acesta ar putea fi schimbat, în așa fel încât naționala să revină la 4-3-3. Printre jucătorii care pot apărea în echipa de start cu Norvegia se află Tătărușanu, Cristea, Manea, Camora, Bicfalvi și Denis Alibec.

 

Ponturi pariuri România – Norvegia: Trei recomandări pentru meciul din Liga Națiunilor

 

  1. Pariu combo: Ambele echipe vor înscrie și total goluri peste 2.5 la o cotă 2.28 oferită de Unibet

 

România a reușit să înscrie în 6 din ultimele 8 meciuri oficiale disputate pe teren propriu și e genul de echipă care își asumă riscuri în confruntările de acasă, încercând să stea cu apărarea sus și să atace în mod repetat. Acest lucru a fost vizibil chiar și în amicalul cu Belarus.

 

În schimb, „tricolorii” au mari probleme în centrul defensivei, de unde ne lipsesc nu mai puțin de 4 jucători: Vlad Chiricheș, Dragoș Grigore, Andrei Burcă și Mihai Bălașa.

 

Coroborat cu forma extraordinară a lui Erling Haaland, sunt șanse mari ca meciul să fie cu multe goluri, în care ambele echipe să înscrie. Astfel, pentru amatorii de ponturi pariuri România – Norvegia, cota de 2.28 oferită de Unibet este mai mult decât interesantă.

 

  1. Ultimul gol: Norvegia la o cotă 1.66 oferită de Unibet

 

În patru din cele cinci meciuri oficiale disputate în acest an, Norvegia a reușit să înscrie ultima. Așadar, cota de 1.66 este excelentă pentru un pariu cu șanse mari de reușită.

 

De partea cealaltă, România a fost ultima echipă care a marcat doar o dată în ultimele cinci meciuri oficiale, în înfrângerea cu Islanda. Același scenariu s-a întâmplat chiar și în amicalul cu Belarus. Echipa noastră cade în general pe finalurile de meci, mai ales că fotbaliștii „tricolori” nu prea reușesc să facă față ritmului unor meciuri de nivel înalt.

 

  1. A doua repriză: Norvegia la o cota de 2.50 oferită de Unibet

În trei din cele cinci meciuri oficiale disputate în acest an, Norvegia a reușit să câștige repriza a doua.

În schimb, România a pierdut de trei ori repriza a doua în cele cinci meciuri oficiale din 2020, dar și în amicalul cu Belarus.

Așadar, nordicii stau ceva mai bine decât echipa noastră în partea secundă, astfel că acest pariu disponibil la Unibet merită luat în calcul, mai ales că are și o cotă foarte bună.