Serviciu consultanta: avocat online prin telefon, whatapp, skype

Avocat-Online.eu anunta cu mandrie lansarea unui serviciu inovator in peisajul juridic romanesc: Avocat Online – consultante juridice de la distanta, acordate prin telefon sau online (videoconferinte, skype, email etc). Cei care au o problema de ordin juridic si cauta sa o solutioneze cu usurinta, pot intra pe site-ul www.avocat-online.eu, pot urma pasii pentru solicitarea sfaturilor jurifice de la distanta si pot primi astfel informatiile de care au nevoie.

Exista numeroase beneficii asociate cu serviciul de consultatie avocat online prin telefon. Procesul prin care un client poate intra in legatura telefonica sau online cu un avocat specialist in drept comercial, drept civil, dreptul muncii, dreptul familiei etc, este foarte simplu. Totul incepe cu o programare prealabila, iar apoi daca este o chestiune ce necesita analiza unor documente, clientul le poate trimite avocatilor Avocat-Online.eu direct de pe smartphone sau prin email. Dupa achitarea onorariului aferent, comunicat telefonic sau pe email, avocatul revine la client si are loc o intrevedere la distanta, prin mijloace tehnologice moderne, in urma careia clientul afla toate raspunsurile la intrebarile sale si cum ar trebui sa procedeze pentru o chestiune de natura juridica.

Avocat Online – Necesitate pe fondul pandemiei COVID-19

Aparitia coronavirsului COVID-19 in decembrie 2019, a facut ca economia globala sa inceapa sa simta incordarea focarului expansiv care pune stapanire pe toata lumea. Fara un vaccin in orizontul apropiat, societatile comerciale, guvernele si sectoarele industriale incearca sa identifice solutii potentiale pentru a contracara pierderile provocate de schimbari si pentru a se adapta. Fara indoiala, pandemia mondiala Coronavirus are implicatii de amploare asupra contractelor comerciale, cadrului juridic etc.

Aceste probleme includ continuitatea si intreruperea activitatii, politicile de anulare, reglementarile de import, controale la export, reglementari de urgenta, protectia datelor si confidentialitatea, ocuparea fortei de munca, acoperirea asigurarilor, gestionarea furnizorilor si a lantului de aprovizionare, respectarea reglementarilor si restrictiilor de transport, aveti nevoie de o consultant cu avocat online.

Echipa Avocat-Online.eu este formata din specialisti gata sa va sfatuiasca in legatura cu problemele enumerate mai sus sau cu altele chestiuni care au aparut ca urmare a pandemiei mondiale COVID-19.

Contractele in era coronavirus

Aproape toate societatile comerciale se intreaba daca vor putea sa livreze ceea ce au promis prin acorduri si care sunt consecintele neindeplinirii acestora, avand in vedere impactul fara precedent al pandemiei coronavirus. Intrebarile conexe implica masura in care partile pot fi scutite de indeplinirea obligatiilor contractuale din cauza blocarii veniturilor, restrictiilor de munca, intarzierilor in lantul de aprovizionare si multe altele. Litigiile pot fi inevitabile, dar o solutie negociata a unor astfel de probleme poate ajuta la minimizarea conflictelor nesanatoase si la pastrarea relatiilor comerciale pentru momentul in care lumea va iesi din criza actuala. Aceste negocieri vor fi in mod necesar ghidate de orice termeni contractuali. Pentru asta va putem ajuta cu serviciul de avocat online – lansat de Avocat-Online. eu