Paștele – motiv de sărbătoare în familie, dar și o ocazie ideală să le faci o surpriză angajaților și partenerilor de afaceri

 

Dacă ești antreprenor și deții o afacere de mai mică sau de mai mare anvergură, atunci știi cât de mult contează pentru business mulțumirea și starea de bine a angajaților tăi. Persoanele care se simt mulțumite de condițiile și de felul în care sunt tratate la locul de muncă sunt mai productive și mai eficiente. Iar asta nu o spunem doar noi, ci și specialiștii în psihologie și resurse umane. Angajatorii care își amintesc să le facă persoanelor care lucrează pentru ei surprize plăcute la ocaziile speciale sunt mai apreciați atât ca șefi, cât și ca oameni. Desigur, un moment potrivit este reprezentat de zilele de naștere, dar și de sărbătorile religioase și calendaristice importante, așa cum sunt Paștele, Crăciunul sau Anul Nou. Chiar dacă este posibil să nu afirme acest lucru în mod direct, angajații tăi se așteaptă la un gest frumos din partea ta în astfel de ocazii. Același lucru este valabil și pentru colaboratorii sau partenerii tăi de afaceri.

Idei de cadouri corporate, potrivite pentru angajați sau parteneri de afaceri

  • Cadouri personalizate

Obiectele de tipul cănilor, eșarfelor, cravatelor vor produce o bucurie mai mare dacă vor fi personalizate cu numele sau fotografia persoanei cărora le sunt destinate. Poți, de asemenea, să le însoțești cu o felicitare scrisă de mână, ca să-ți arăți aprecierea și importanța pe care o acorzi persoanei respective.

  • Obiecte legate de pasiunile celor cărora le vei oferi

Angajaților și colaboratorilor mai apropiați le poți oferi obiecte care se încadrează în sfera pasiunilor și hobby-urilor acestora. Poți oferi o tablă de șah, o crosă de golf, un instrument muzical, pânze și materiale de pictură, articole de grădinărit etc. Poți face cu puțin timp înainte și „investigații” discrete ca să identifici cu mai mare ușurință ce și-ar dori fiecare în parte.

  • Carduri cadou sau vouchere de cumpărături

Cardurile cadou au calitatea că îi permit unei persoane să își aleagă singură cadoul pe care și-l dorește cu adevărat. Mulți antreprenori preferă să opteze pentru această variantă în cazul angajaților: cardurile cadou sunt ușor de procurat, păstrat și oferit.

  • Coșuri cadou

Coșurile cadou îți oferă avantajul că pot combina mai multe tipuri de produse, adaptate în funcție de profilul destinatarului. Ca să faci economie de timp și de efort, poți comanda astfel de coșuri cadou de Paște din timp și te poți adresa unei firme specializate, așa cum este Boutiquecadeaux.ro pentru ambalare și expediere.

  • Obiecte de artizanat

Obiectele de artizanat realizate manual sunt un cadou de Paște ideal, îmbinând gestul frumos cu tradiția. Ouăle încondeiate, vasele deosebite pictate manual sau ștergarele sunt doar câteva dintre acestea.

  • Decorațiuni de Paște

Decorațiunile pentru masa de Paște sau pentru casă sunt un cadou inspirat, „asortat” cu sărbătoarea și vor da o notă festivă oricărui spațiu.

  • Răsfățuri dulci

Dulciurile gourmet vor fi pe placul majorității angajaților. Cu siguranță, și familiile lor vor aprecia darurile delicioase. Poți alege deserturi în formă de iepurași, mielușei sau ouă de Paște, ca să păstrezi tematica sărbătorii.

Iată, deci, câte posibilități ai la dispoziție pentru a la face o bucurie oamenilor cu care lucrezi și care pun umărul la creșterea afacerii tale. Nu uita să ții cont, atunci când alegi tipul de cadou, și de caracteristicile persoanei respective și de tipul relației – mai cordială sau mai oficială. Astfel și cadourile vor trebui alese în mod adecvat.

Sursa foto: Pixabay.com