Pegas deschide cel mai mare magazin la Cluj Napoca

Pegas deschide în luna cadourilor cel mai mare magazin al brandului. Acesta se află la Cluj Napoca, în incinta Iulius Mall, iar inaugurarea are loc vineri, 14 decembrie.

Spațiul generos de 200 de metri pătrați se întinde pe două nivele și este construit astfel încât iubitorii unui stil de viață activ să găsească cu ușurință, pe lângă modelele consacrate de biciclete Pegas și accesoriile aferente, și produse marca SLED DOGS, destinate iubitorilor sporturilor de iarnă. Plăci de snowboard, căști de protecție, longboard-uri clasice sau electrice, penny board-uri, toate vor fi disponibile pentru clujeni, odată cu deschiderea celui de-al nouălea magazin Pegas din țară.

„Ne-am propus să deschidem magazine în toate orașele mari ale țării, iar Clujul este o locație strategică, ce s-a remarcat de-a lungul anilor printr-un nivel ridicat al culturii și calității vieții. Credem că standardele clujenilor sunt o provocare să creăm cel mai mare magazin Pegas, cu cea mai completă gama de produse, inclusiv produse de extrasezon. Încercăm să atragem comunitățile pasionate nu doar de biciclete ci și de sporturile de zăpadă” spune Mihai Chipcia, director de vânzări Pegas.

Prin deschiderea magazinului din Cluj Napoca, echipa Pegas își propune să le ofere clujenilor nu doar un loc de unde își pot achiziționa bicicleta preferată și unde o pot repara, ci și un spațiu de relaxare și socializare, un cadru prielnic pentru toți cei ce aderă la filosofia Pegas: viața trăită din plin.

Pegas este un brand românesc renăscut din dorința de a susține designul românesc și produsele create cu tradiție în România.

Compania a ajuns anul acesta la 9 magazine proprii la nivel național, în Suceava, Constanța, Brașov, Timișoara, Râmnicu Vâlcea și București, 5 dintre ele fiind deschise în 2018. Cele 28 de modele Pegas se găsesc, însă, și în cele 300 de magazine partenere din țară, producția anuală depășind 25.000 de biciclete.