Phoenix Residence scoate la vanzare apartamente de lux in nordul capitalei

Bucurestiul este un oras care se dezvolta rapid pe piata imobiliara. Cererea de apartamente este foarte mare pe piata asa ca trebuie sa profiti cat mai repede de cele mai bune oferte pe care le regasesti la unul din cele mai mari complexe rezidentiale din nordul capitalei. Preturile cresc si ele odata cu cererea mare si numarul scazut de apartamente disponibile insa la Phoenix Residence vei descoperi apartamente Bucuresti de lux cu 2 camere pe care le poti achizitiona la un pret foarte bun.

Cine este Phoenix Residence?

Situat in partea de Nord a capitalei, Phoenix Residence este un complex rezidential cu un potential urias pe piata de apartamente de lux. Este cel mai mare proiect imobiliar cu apartamente de 2 camere de lux situate in Nord. Toate apartamentele Phoenix Residence ofera un grad sporit de confort si acel sentiment de „acasa”. Noile blocuri in care se regasesc apartamentele de lux sunt amplasate intr-o zona favorabila deoarece ai acces rapid la importante Centre Comerciale, autostrada plus o multime de alte facilitati. Pentru copii sunt amenajate spatii speciale de joaca si se ofera o multime de facilitati astfel incat cei mici sa se simta in largul lor si sa se bucure de fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi in parc.

Zona de Nord a capitalei se extinde foarte rapid si apar de la an la an noi proiecte imobiliare. Phoenix Residence este unul dintre aceste proiecte imobiliare care pune la dispozitie apartamente Bucuresti la cele mai inalte standarde si ofera posibilitatea unei finantari avantajoase oricarui client. Este un proiect curajos deoarece se afla intr-o zona foarte buna, are dimensiuni mari si finisaje de lux la interior.

Facilitatile oferite de Phoenix Residence

In ceea ce priveste fiecare apartament, sunt oferite o multime de facilitati de care poti beneficia si tu. Printre acestea se numara usa metalica Mega furniruita, usi interioare Bella Casa, tamplarie din aluminiu, geamuri din termopan, aer conditionat, centrala termica Immergas si alte finisaje de lux. Accesul la lift este disponibil la fiecare apartament.

Continuarea pe GZR.ro