Prezent de peste 17 ani în producția publicitară, serviciile personalizate oferite de BT Production sunt exact pe măsura planurilor tale de viitor

De mai bine de 17 ani, BT Production Group este una dintre cele mai importante companii de producție publicitară din România. Profesionalismul, responsabilitatea, pasiunea și experiența întregii echipe sunt parte din secretele ce stau la baza serviciilor personalizate pe care le oferă. BT Production vine în întâmpinarea clienților cu idei creative, cu consultanță și implementare a soluțiilor specifice fiecărei industrii.

Ce înseamnă producție publicitară la BT Production? Înseamnă îndeplinirea unei misiuni, pornind de la partea de consultanță, proiectare, creare a unei identități vizuale care să spună povestea unică a brandului tău și până la elemente de logistică.

Pe lângă producția efectivă a materialelor publicitare, fiecare brand are nevoie de soluții inovatoare și rapide, de idei originale, de creație și dtp, dar și de servicii client service ireprosabile. Dacă ai proiecte în ceea ce privește vizibilitatea în piață, mai jos vei găsi întreaga gamă de servicii de producție publicitară oferită de BT Production:

Consultanță

Un proiect inovator în industria publicității, cu rezultate excelente, pornește întotdeauna de la comunicare. Cele mai bune idei încep să apară odată cu stabilirea unei relații între specialiști și client. Dacă ai o viziune asupra promovării proiectelor tale, odată ce o vei expune experților ea va începe să prindă contur. Cum? Înțelegând nevoile specifice pe care produsul sau brandul tău le are și căutând cele mai eficiente soluții.

Serviciile de consultanță au la bază profesionalism, creativitate și reprezintă primul pas către realizarea unui proiect remarcabil în piață. BT Production îți pune la dispoziție serviciul de Client service prin care ești informat în detaliu despre fiecare etapă a realizării proiectului și cunoști, înainte de orice decizie, toate opțiunile disponibile.

Proiectare

După ce ai conceptul, începe proiectarea. Ce înseamnă asta? Este ideea pusă în practică și pe care efectiv o vezi. De exemplu, când apare pe piață un nou produs, ce-ți sare prima dată în ochi? Cel mai probabil ambalajul, iar pentru că el creează o primă impresie și te ajută la construirea unei identități vizuale, proiectarea trebuie să fie făcută ca la carte. Un alt exemplu relevant de proiectare? Insule și mese de sampling pentru degustarea unui produs. Cu un aspect original și cu detalii care să pună în valoare produsul promovat vei oferi clienților o experientă a degustării.

Serviciile de proiectare sunt variate și vor fi alese în funcție de specificul fiecărui client: de la ambalaje personalizate, la floor stand-uri care livrează mesajele relevante rapid și asigură o bună vizibilitate a produselor tale și până la branding pentru spațiile comerciale sau proiectare de standuri expoziționale.

Identitate vizuală

Ca să obții o identitate vizuală sunt necesare idei și concepte creative care să pună cel mai bine în valoare mesajul pe care vrei să-l transmiți, prin intermediul materialelor de publicitate. Fiecare brand trebuie să spună o poveste. Cum? Cu ajutorul elementelor de grafică personalizate, care ulterior vor fi folosite pentru promovare: în ambalaje cu un design atractiv sau în materiale publicitare imprimate sau gravate –  cataloage, broșuri de prezentare, pliante, afișe.

Dtp & prepress

După etapa în care au fost create elementele grafice cu ajutorul cărora brandul tău se identifică, acestea vor fi încadrate perfect în materialele publicitare. Serviciile Dtp presupun crearea compoziției vizuale perfecte și obținerea calității maxime. Se redimensionează textele, se poziționează elementele grafice, se verifică și se corectează astfel încât fiecare material să fie pregătit pentru online sau offline.

În cadrul serviciilor Dtp & prepress, atât pentru materiale publicitare care apar în online, cât și pentru cele din offline, se parcurg mai multe etape: Prelucrare Texte, Editare și corectare documente tipar, Scanare și Prelucrare Imagini. La final, calitatea materialului publicitar trebuie să fie perfectă.

Logistică

BT Production pune la dispoziția partenerilor și soluții de logistică menite să faciliteze etape esențiale din procesele de marketing și publicitate, precum ambalare, depozitare, transport și distribuție.

BT Production vine în întâmpinarea nevoilor fiecărui client și propune soluții complete de producție publicitară într-un mod profesionist și creativ. Pe btproduction.ro vei găsi pe larg detalii despre toate serviciile oferite, dar și un portofoliu vast de clienți și lucrări realizate în cei peste 17 ani de activitate.