ProfiArt ajunge la 6 magazine după deschiderea noului magazin în Afi Cotroceni

ProfiArt, companie românească, a deschis la finalul lunii mai al șaselea magazin din portofoliu și devine astfel cel mai mare lanț de magazine de artă și hobby din București. Magazinul ProfiArt AFI Cotroceni este localizat la etajul centrului comercial și dispune de o suprafață de 167 de metri pătrați.

Cu toate dificultățile aduse de perioada de pandemie din care sperăm cu toții să ieșim cât de curând, am continuat extinderea la nivelul Capitalei cu un magazin în cel mai mare mall din România. ProfiArt AFI Cotroceni este un magazin în care orice persoană pasionată de frumos va găsi tot ce îi este necesar pentru un nou proiect de artă sau hobby” declară Rebecca Valea, co-fondator ProfiArt.

 

Despre magazinul Profiart AFI Cotroceni 

 

Magazinul ProfiArt AFI Cotroceni adună la raft produse din cele mai populare categorii de tehnici artistice: caligrafie, grafică, desen, pictură în acuarelă, acrilic și ulei, pouring sau de hobby: pictură pe numere, decorul textilelor, pictură pe sticlă sau porțelan, o selecție de produse pentru dezvoltarea creativității copiilor dar și instrumente de scris de lux.

Despre ProfiArt

 

ProfiArt este unul din liderii pieței de materiale de artă și hobby din România, are un istoric de 21 de ani și operează în acest moment șase magazine în București (ProfiArt Griviței, ProfiArt Mihai Bravu, ProfiArt Ion Mihalache, ProfiArt ParkLake, ProfiArt Sun Plaza și noul magazin, ProfiArt AFI Cotroceni), un magazin online – www.profiart.ro, are o rețea de 45 de magazine partenere în întreaga țară și o echipă de 45 de angajați.

În 2019, compania a investit în amenajarea unui depozit de materiale de 700 metri pătrați, în orașul Pantelimon, investiție cu un impact pozitiv asupra capacității logistice. De-a lungul timpului, ProfiArt a încheiat mai multe parteneriate exclusive cu mărci de prestigiu la nivel global cum ar fi Pebeo, Copic, Canson, Nevskaya Palitra, Schmincke sau DaVinci.