S-a lansat cea mai completa platforma de comparare a ofertelor de energie din Romania

EconomieLaEnergie.ro este o platforma ce insumeaza toate ofertele de energie electrica din Romania si le pune la dispozitia vizitatorilor sai prin doar cateva click-uri. Site-ul aduna peste 80 de furnizori cu sute de oferte si oportunitati prin care consumatorii pot sa isi reduca semnificativ facturile.

Fondatorii proiectului au in plan ca pana la finalul anului 2022 sa porteze peste 300.000 de clienti catre o oferta mai buna pe piata de energie libera.

Platforma pe care acestia au pus-o la dispozitia operatorilor casnici ofera cea mai usoara si complete experienta pentru alegerea produsului cel mai potrivit.

Astfel odata intrati pe site-ul economielaenergie.ro acestia au ocazia de a urmari in timp real absolut toate ofertele puse la dispozitie de furnizorii de energie autorizati din Romania. Prin uneltele pe care acest site le pune la dispozitie se pot vedea cu usurinta date precum pretul kilowatului, conditii de contract precum si calculator care iti arata cat vei economisi cu fiecare oferta in parte.

Schimbarea furnizorului se poate face direct de pe platforma din doar cativa pasi simpli. Mai exact se selecteaza locul de consum, apoi in functie de actualul furnizor si consumul mediu al gospodariei se filtreaza cele mai economice oferte din Romania. Dupa listare se poate selecta oferta dorita, ca mai apoi portarea de contract sa fie intermediata in mod automat.

Incepand cu 1 ianuarie 2021 conform directivelor Europene, preturile pentru furnizarea energiei electrice la clientii casnici nu vor mai fi reglementate de catre ANRE. In acest conditii clientii pot identifica o oferta de furnizare in regim concurential care sa corespunda cel mai bine nevoilor lor astfel sa incheie un contract de consum in regim concurential.