Cele mai așteptate meciuri ale Euro 2020 pe care poți paria

Peste doar câteva săptămâni începe cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, Euro 2020, ce are loc în perioada 11 iunie -11 iulie 2021 și reunește 24 de echipe naționale: Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Ucraina, Spania, Franța, Turcia, Anglia, Anglia, Cehia, Finlanda, Suedia, Croația, Austria, Țările de Jos, Germania, Portugalia, Elveția, Danemarca, Țara Galilor, Macedonia de Nord, Ungaria, Slovacia și Scoția.

Iată care sunt cele mai așteptate meciuri Euro 2020 pe care poți paria pentru câștiguri  importante, la cote avantajoase:

Grupa A: Italia-Turcia

Meciul are loc pe data de 11 iunie 2021, la Roma și aduce față-n față marea favorită a grupei, Italia și ambițioasa reprezentativă a Turciei. Va fi o înfruntare spectaculoasă, cu mult ritm și pasiune, de aceea este o alegere bună pentru pariuri la meciuri Euro 2020. 

Grupa B: Belgia – Rusia

De această dată este vorba despre două rivale tradiționale, care s-au mai întâlnit și în preliminarii, unde a câștigat Belgia, de aceea rușii sunt motivați să-și ia revanșa. Reprezentativa Belgiei este favorită, dar nu se știe niciodată, pot apărea surprize când joacă echipe puternice, în căutarea unei reveniri pe arena internațională. Meciul are loc pe 12 iunie, la Sankt Petersburg.

Grupa C: Olanda – Ucraina

Meciul care se va disputa pe 13 iunie la Amsterdam între Olanda și Ucraina este derby-ul Grupei C și are ca favorită clară reprezentativa Țărilor de Jos. De ce este această întâlnire atât de așteptată de pasionații pariurilor sportive? Pentru că Ucraina este o echipă cu mare potențial, care este capabilă să ofere surprize în orice meci și să întoarcă orice scor. 

Grupa D: Anglia – Scoția

Duelul britanic Anglia -Scoția aduce pe terenul de fotbal o rivalitate legendară și este cu atât mai interesant pentru cotele de pariuri sportive. Meciul are loc pe 18 iunie la Londra, iar selecționata Angliei pornește ca favorită, de altfel mulți comentatori o văd cu șansă la câștigarea trofeului, într-o finală cu Franța. Dar până atunci trebuie să se descurce cu tenacii scoțieni, care au tras tare și au ajuns la Campionatul European datorită parcursului din Nations League, câștigând barajele cu Israel și Serbia (ambele în prelungiri).

Grupa E: Spania – Suedia

Cel mai interesant meci al Grupei E are loc între Spania și Suedia pe 14 iunie, la Bilbao. Calculele sunt net în favoarea ibericilor, dar ultimele lor evoluții nu au convins. Pe de altă parte, nordicii au avut un parcurs perfect până la Turneul final. Întoarcerea lui Zlatan Ibrahimovici în naționala Suediei face ca această confruntare să fie urmărită cu sufletul la gură de toți amatorii de pariuri sportive.

Grupa F: Franța – Germania

Simpla enunțare a numelor celor două echipe trezește interesul pasionaților de fotbal, cu atât mai mult a celor care plasează pariuri pe fotbal. Meciul are loc pe 15 iunie la Munchen și reprezintă un eveniment sportiv de cea mai înaltă clasă. Numită pe bună dreptate Grupa de foc, grupa F reunește pe lângă Franța și Germania alte două echipe tari: Portugalia și Ungaria. Vor fi cu siguranță cele mai dinamice pariuri și cotele se vor modifica în funcție de evoluția meciurilor.

 

Urmărește spectacolul fotbalistic și pariaza online la Euro 2020 alaturi de Betano, atât în variantă live cât și pe câștigătoarea turneului, golgheter și multe alte opțiuni pe care le ai încă dinaintea ceremoniei de deschidere a acestui eveniment atât de așteptat de toți microbiștii.