Profită de noi oportunități de afaceri cu spații de închiriat Timișoara

Ți-ai lansat propria companie, iar acum vrei să te extinzi? Închirierea unui nou spațiu în care să-ți desfășori activitatea te poate conduce către noi clienți, noi oportunități de afaceri și multe alte facilități, economisind în același timp și bani în acest proces.

Spații de depozitare de închiriat în Timișoara

Închirierea unui spațiu de depozitare este modalitatea perfectă pentru a-ți pune în ordine afacerea. Poate ai tone de documente arhivate ale firmei, care au nevoie să fie depozitate într-un spațiu dedicat sau îți trebuie mai mult loc pentru stocurile de marfă ale magazinului tău online sau poate, pur și simplu, afacerea ta a ajuns la un nivel la care actualul ei sediu a devenit neîncăpător. Pentru asemenea situații, cele mai bune servicii de închiriere spatii depozitare Timisoara îți sunt oferite astăzi de Delcase SRL.

Delcase SRL oferă spre închiriere spații de depozitare pentru bunurile tale într-un mediu sigur, pe termen lung și la prețuri accesibile, dar și soluții de depozitare pe termen mediu și scurt. Spațiile de depozitare sunt ideale inclusiv pentru studenții, care doresc să-și depoziteze lucrurile pe timpul vacanței de vară, spre exemplu, urmând să le recupereze odată cu începerea unui nou an universitar.

Delcase SRL închiriază spații de depozitare la cele mai avantjoase prețuri, cu suprafețe începând de la 14 metri pătrați, într-o clădire cu o suprafață totală de 7500 de metri pătrați, situată pe Calea Buziașului Nr.11A, cu acces direct la mijloacele de transport în comun – liniile de tramvai 8,9, Expres E2. În proximitate se află următoarele locații-cheie ale zonei Calea Buziașului: Moșnița Nouă, urseni, Calea Urseno, zona Sorelui, Girocului. De asemenea, pentru accesul cu tirul în locație nu este nevoie de autorizație specială.

Hală de închiriat în Timișoara

Închiriază chiar astăzi un spațiu de producție pentru compania ta! Închirierea unei hale este modalitatea perfectă de a avea propriul spațiu, care poate acționa ca bază pentru operațiunile afacerii tale. Spațiul tău de producție se va transforma într-un mediu de business competitiv, cu toate facilitățile necesare pentru a opera eficient, a-și deservi angajații, dar și clienții tăi.

Închirierea unui spațiu de producție pentru compania ta poate fi, într-adevăr, un proces îndelung și costisitor, ce poate întârzia lansarea produsului tău pe piață. Însă nu este neapărat nevoie ca lucrurile să se întâmple astfel, căci Delcase SRL își vine din nou în ajutor și îți oferă hala de inchiriat Timisoara, cu o suprafață începând de la 125 metri pătrați, la cele mai avantajoase prețuri.

Localizat în Calea Buziașului Nr.11A, Declase SRL oferă spre închiriere spații de birouri, spații de depozitare și hale industriale, într-o clădire generoasă cu o suprafață totală de 7500 de metri pătrați, distribuiți pe 3 etaje și cu o suprafață aproximativă de 2200 metri pătrați per etaj. Amplasamentul este ideal pentru orice deținător de companie aflat în căutare de spatii de inchiriat Timisoara, care își dorește o extindere a activității și are nevoie de noi spații pentru a-și desfășura activitatea.

Clădirea cu spații de închiriat Timișoara se află în apropierea unei stații de transport în comun și oferă spre închiriere spații de depozitare cu suprafețe începând de la 14 metri pătrați. Contractul de închiriere nu presupune niciun comision suplimentar, acesta fiind facilitat direct de către proprietarul clădirii.