Proiectare cameră cinema în camera de zi

Una dintre cele mai importante camere din casa noastră este camera de zi.

Proiectare cameră cinema în camera de zi

Una dintre cele mai importante camere din casa noastră este camera de zi. Deoarece petrecem mult timp în sufragerie, trebuie să alegem cu atenție echipamentul, culorile, ușile și ferestrele în timpul designului interior.
În majoritatea apartamentelor, familia sau grupul de prieteni se adună de obicei în sufragerie pentru zile de naștere, întâlniri, întâlniri. Seara, ne place să ne așezăm împreună pe canapea și să vorbim, să jucăm jocuri de societate, să ascultăm muzică sau să vizionăm filme. Devine din ce în ce mai popular să folosești televizoare cu ecran plat cu ecran mare, televizoare inteligente sau chiar un ecran de proiecție pentru sistemele home theater. Dacă nu avem ocazia să transformăm o cameră separată într-o sală de cinema, o sală de muzică, atunci încercați să proiectați echipamentele camerei de zi în așa fel încât seara sau în weekend, în timpul liber să ne simțim într-o cinema adevărat.

Pentru o adevărată experiență cinematografică, trebuie cu siguranță să obțineți difuzoare de bună calitate, amplificatoare home theater, eventual subwoofere și, bineînțeles, un televizor sau ecran de proiecție și proiector. Pentru a vă face să vă simțiți foarte confortabil și acasă în timp ce vizionați un film sau ascultați muzică, decorăm camera cu scaune confortabile. Cu ajutorul unei canapele gustoase și confortabile, acoperită cu tapițerie sau piele frumoasă, sau cu fotolii cu spate înclinate, putem crea o atmosferă cinematografică perfectă. Mobilierul tapițat nu numai că determină atmosfera camerei din punct de vedere al confortului și esteticii, dar are și o funcție de absorbție a sunetului.

Rolul absorbantelor sonore-lyudabsorbenter:
Dacă camera de zi se află într-un spațiu comun cu bucătăria și sala de mese, ecoul, acustica incomodă poate provoca probleme în timp ce ascultați muzică sau vizionați filme. Reflecțiile degradează mult sunetul și, datorită acusticii neplăcute și neplăcute pe termen lung, putem experimenta oboseala ierbii și dureri de cap, așa că, în loc să ne relaxăm, să ne relaxăm și să ne distrăm în timp ce ne vizionăm filmul sau serialul preferat, vom găsi suntem obosiți, tensionați. noi suntem.
Am menționat deja că mobilierul tapițat are un anumit grad de absorbție fonică. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient pentru a perfecționa sunetul filmelor într-o cameră de zi în plan deschis. Atunci când proiectați un sistem home theater, luați în considerare tratamentul acustic al pereților și tavanului camerei și lăsați cât mai puține suprafețe mari plate și dure în timpul echipamentului. O companie suedeză a ajutat la acest subiect: Perfect Acoustic https://perfectacoustic.se/