Protejeaza-ti in mod inteligent telefonul cu foliile de protectie full cover premium de la Phoneguard.ro

Faptul ca lumea din jurul nostru evolueaza intr-un ritm alert nu mai reprezinta un secret pentru nimeni avand in vedere ca in permananta apar noi dispozitive si tehnologii care ne fac viata de zi cu zi mult mai usoara. Una dintre cele mai importante inventii ale lumii moderne este fara doar si poate telefonul inteligent, sau smartphone-ul , asa cum obisnuim sa ii mai spunem. Daca initial acesta a fost foarte apreciat pentru faptul ca permitea initierea apelurilor de oriunde si oricand, astazi un telefon inteligent am putea spune ca reprezinta o parte integrata din viata noastra avand in vedere ca acesta ne permite sa facem o multime de lucruri, de la achitarea facturilor, pana la pastrarea legaturii cu cei dragi. Un astfel de telefon presupune desigur o oarecare investitie, astfel ca este important sa le protejam in mod corespunzator de zgarieturi, umiditate si desigur de clasicele cazaturi.

Fiecare dintre situatiile expuse mai sus pot duce la defectarea unui dispozitiv mobil, astfel ca o solutie foarte practica prin care putem oferi telefoanelor mobile un grad de protectie sporit este prin intermediul acestor folii de protectie full cover premium pe care astazi le putem achizitiona rapid si simplu prin intermediul magazinului online Phoneguard.ro. De ce sa optezi pentru o astfel de folie? Iata cateva lucruri interesante despre aceste produse, care te vor convinge sa le alegi atunci cand vrei sa te bucuri de dispozitivul tau mobil pentru vreme indelungata.

Ofera un grad ridicat de protectie importiva zgarieturilor si cazaturilor.

Una dintre principalele caracteristici ale acestor folii este data de faptul ca acestea sunt concepute din materiale speciale care nu doar ca iti protejeaza display-ul si intregul telefon, insa ele insele sunt foarte rezistente la zgarieturi si la cazaturi. Atunci cand dispozitivul tau este protejat in intregime cu o folie de protectie premium, acest lucru inseamna ca sansele ca acesta sa se defecteze sau sa se zgarie sunt cat se poate de mici. Asadar, cu o investitie relativ mica, vei avea sansa de a te bucura de smartphone-ul tau pentru vreme indelungata.

Transparenta de 99%.

Transparenta este un aspect foarte important atunci cand vorbim despre foliile de protectie pentru telefoane avand in vedere ca atunci cand aceasta transparenta este scazuta, din start culorile naturale ale display-ului vor fi afisate diferite. Practic, atunci cand transparenta este scazuta, intensitatea culorilor va fi mai scazuta, lucru care s-ar putea sa nu ne placa. Foliile de protectie premium de la Phoneguard.ro insa dispun de un grad de transparenta de 99%, ceea ce inseamna ca prezenta foliei este aproape insesizabila.

Folia de protectie se aplica foarte usor.

Foliile din sticla full cover 5D sunt create special pentru acele telefoane cu ecran curbat, care de altfel au devenit un adevarat trend in momentul actual avand in vedere ca sistemul 5D ofera o mai bun adrerenta foliei atunci cand este aplicata pe suprafata ecranului. Asadar, alegerea unei astfel de folii, cu siguranta nu iti va da mari batai de cap atunci cand va trebui sa o aplici pe display-ul telefonului tau.