Rezultate RT-PCR in 24h sau banii returnati integral inapoi!

Programul test covid Bucuresti implementat de Medical Euro Clinic si-a propus sa incerce sa defineasca altfel relatia cu pacientii sai si cu nevoile lor. In clipa de fata calatoriile in afara granitelor se pot face doar luand in considerare un test RT-PCR negativ. Ce te faci insa daca in loc sa se intample cum ti s-a promis, rezultatul testului vine la 48 de ore sau chiar si mai tarziu? Fara ca proba sa fie neconcludenta ci doar pentru ca birocratia si lipsa de interes isi spun cuvantul. Ce faci cu biletul de avion deja cumparat, cu planurile tale, cu rezervarea de la hotel si cu toata vacanta care s-a dat peste cap?

De multe ori amanuntele fac diferenta iar atunci cand vine vorba de a calatori fara batai de cap, rezultatele unui astfel de test RT-PCR este unul din detaliile cu care nu vrei sa ai de a face. Tocmai de aceea unul din componentele programului https://test-covid-bucuresti.ro/ este implementarea regulii conform careia, daca nu ai primit rezultatul in maxim 24 de ore de la oricare din centrele Medical Euro Clinic, iti primesti integral banii inapoi. Nu iti putem da inapoi nervii si energia pe care le-ai consumat intr-o astfel de situatie dar macar putem fi fair-play cu tine.

Procedura de recoltare, atat pentru testele RT-PCR cat pentru testele Antigen Rapid, in locatiile noastre, in proiectul test-covid-Bucuresti:

Fluxul din cadrul centrelor de testare drive-thru : receptia pacientului din interiorul autovehiculului, inregistrarea pacientului, semnarea acordului privind recoltarea si operarea datelor cu caracter personal, plata testului – de preferinta prin metoda wireless cu card bancar, iar apoi recoltarea care se face pe geamul masinii de recoltare. In acest mod, pacientul are contact minim cu personalul medical, iar recoltarea se face in conditii de siguranta maxima.

Rezultatul este livrat in 24 de ore, in engleza si romana si iti spune cu precizie de 99.9% daca esti pozitiv sau negativ pentru COVID19/ SARS-CoV2.

Fluxul din cadrul centrelor de testare walk-in/cabinet : receptia pacientului, inregistrarea pacientului, semnarea acordului privind recoltarea si operarea datelor cu caracter personal, plata testului – de preferinta prin metoda wireless cu card bancar, iar apoi recoltarea care se face in cabinet, de catre personalul centrului, echipat corespunzator. In acest mod, pacientul are contact minim cu personalul medical, iar recoltarea se face in conditii de siguranta maxima. Traseele de circulatie in centrele de testare, sunt separate pentru cei care intra si cei care ies.

Procedura de recoltare, atat pentru testele RT-PCR cat pentru testele Antigen Rapid, in locatiile dvs, in proiectul test-covid-Bucuresti: 

Ambulanta vine la dvs la sediu sau la domiciliu, echipata corespunzator si cu personal calificat si recolteaza probe dintr-un exudat orofaringian si nazal – pentru testul RT-PCR – de catre un cadru medical specializat si transportarea probei la laboratorul propriu acreditat. Rezultatul este livrat in maximum 24 de ore si iti spune cu precizie de 99.9% daca esti pozitiv sau negativ pentru COVID19/ SARS-CoV2.