S-a lansat prima platforma de socializare NFT

Prima platformă de socializare pentru artiștii și colecționarii de NFT-uri s-a lansat global.

NFT Feed unește toți pasionații de NFT-uri (Non Fungible Tokens) oferindu-le posibilitatea să socializeze, să posteze ca pe orice altă rețea de socializare, să promoveze și să interacționeze cu alți membri materiale cu tematică NFT & Crypto.

Este un pas în față din punct de vedere al comunității care s-a dezvoltat într-un mod agresiv în ultima vreme spune co-fondatorul companiei.
Avantajele pe care le au utilizatorii depășesc barierele sociale și Marketplace-urile existente oferindu-le posibilitatea membrilor să interactioneze nișat pe un subiect în plină dezvoltare cu un volum mare de interes către achizitie și creație.

Utilizatorii au la dispoziție propriul Marketplace unde își pot promova creațiile și totodată pot asocia celelalte platforme globale tip Marketplace pe care au deja listate produsele, pot împartași mesaje, își pot promova operele la nivel global și pot valida toate necesitățile pe care le-ar putea avea cum ar fi blogging-ul, publicarea, vânzarea, dezvoltarea ca artist sau colecționar.
Fiind o rețea de socializare oferă utilizatorilor exact ce au nevoie pentru a se lansa și anume recunoaștere, interacțiune, flexibilitate și potențial. Lipsa granițelor sau a costurilor pentru publicare au ajutat deja platforma să strânga zeci de mii de membri în doar cateva zile.
Utilizatorii se pot înregistra gratuit pe https://nftfeed.net și își pot începe activitatea de artiști sau colecționari instant.