S-a lansat Util123.ro, magazinul online de încredere pentru echipamente de intralogistică

Util SPC, distribuitor cu capital integral privat românesc de echipamente pentru intralogistică, anunță lansarea oficială a magazinului online Util123.ro, dedicat specialiștilor în intralogistică. Pe acest magazin vor putea fi comandate echipamente și accesorii din domeniul intralogisticii, care nu necesită operațiuni complexe de vânzare-ofertare: transpalete manuale, anvelope de stivuitor, baterii și acumulatori de tracțiune, diverse accesorii de schimb.

Recenta criză sanitară, ale cărei consecințe încă le traversăm, a arătat că publicul din România este foarte deschis la comerțul online, cu condiția să aibă posibilitatea de a comanda online de la furnizori de încredere. Cu o experiență de 20 de ani pe piața distribuției de soluții de intralogistică și având un stoc permanent de peste 200 de utilaje noi, Util SPC este unul dintre acești posibili furnizori de încredere pentru companiile care desfășoară, chiar și la un nivel minimal, operațiuni intralogistice.

Având sediul în mun. Giurgiu, jud. Giurgiu, compania a crescut de la nivelul unei afaceri de tip start-up, axată pe distribuția de stivuitoare noi și având doi angajați (partenerii înșiși) până la cel de companie cu acoperire națională, peste 50 milioane RON cifră de afaceri, peste 70 de angajați și zece centre de service situate strategic în toate marile zone ale României. Performanța aceasta plasează Util SPC în top 7 distribuitori de soluții de intralogistică din România, top 3 cu capital integral românesc, top 5 companii din mun. Giurgiu și top 20 companii la nivelul jud. Giurgiu.

Magazinul online Util123 își dorește astfel să ofere, sub sigla unui furnizor de top de pe piață, produse de încredere pentru afacerile care își doresc să fie competitive. În acest sens oferta prezentată pe Util123 nu diferă calitativ cu nimic față de oferta obișnuită din depozitul Util SPC, utilajele prezente pe magazinul online provenind de la branduri cu o solidă reputație internă și internațională.

Chiar dacă în vânzările B2B un rol important îl are componenta de ofertare, echipa de vânzări a Util SPC îi încurajează pe toți cei interesați să plaseze comenzile direct online pe Util123.ro pentru a reduce timpii necesari realizării comenzii și pentru a crește, implicit, productivitatea. Comenzile plasate pe Util123 vor beneficia de aceiași atenție ca oricare altă comandă atâta doar că ele vor fi, în mod logic, procesate mult mai rapid.

Pentru mai multe amănunte:

– www.util123.ro
– tel. vânzări: 0732 133 332
– pers. de contact Gianina Dobriș