Scapa de stresul din trafic cu asigurarea RCA

Incidentele rutiere sunt de multe ori foarte greu de evitat chiar si pentru cei mai precaute si experimentati soferi.

De aceea, este foarte important, atat din punct de vedere financiar, cat si legal, ca fiecare proprietar de vehicul sa detina o asigurare RCA valabila care sa acopere toate riscurile ce ar putea aparea. Nu doar ca va va oferi acoperire financiara in cazul unui accident provocat de dumneavoastra, dar veti evita si eventuale neplaceri si discutii cu partea vatamata.

TCV este locul in care poti beneficia de cele mai bune oferte la toata gama de polite RCA disponibile pe care le poti obtine dor prin cateva click-uri.

 

De ce este importanta asigurarea RCA?

In primul rand, un astfel de document este impus din lege ca fiind obligatoriu si absenta lui poate aduce atat repercusiuni penale, cat si imposibilitatea de a circula pe drumuri nationale si cele ale Uniunii Europene. De asemenea, din punct de vedere practic, ajuta la crearea unui cadru cat mai sigur si lipsit de inconveniente intre participantii la trafic, chiar si in cazul unui accident. Cu alte cuvinte, partea pagubita va putea sa isi recupereze daunele imediat, fara a fi nevoie sa astepte un timp indelungat pana va obtine reparatiile necesare. Pe de alta parte, daca cel ce a provocat accidentul este asigurat, are garantia ca nu va fi nevoie sa acorde nicio suma suplimentara pentru repararea greselilor, dat fiind faptul ca va avea acoperire totala cu ajutorul casei de asigurari.

Cum se obtine?

La TCV este acum foarte usor sa intri in posesia unei asigurari RCA. Exista doua variante. Fie preferati sa mergeti la sediu, sa depuneti toate actele si sa semnati contractul in mod clasic, fie alegeti varianta online. Cea de-a doua optiune este cu mult simplificata pentru a putea economisi cat mai mult timp posibil. Astfel ca, doar cu cateva click-uri poti deveni asigurat cu drepturi depline, chiar din confortul propriei case.

Nu trebuie decat sa intri pe site-ul tcv.ro, selectezi asigurarea auto dorita si completezi formularul sugerat cu datele personale si detaliile autovehiculului. Ulterior acestui pas, vor fi generate automat mai multe variante posibile, pe perioade distincte. Aici poti efectua un calcul RCA cu ajutorul calculatorului online pus la dispozitie pentru a putea ajunge la o valoare care sa se potriveasca bugetului de care dispui.

Pe ce perioade este valabila?

In momentul in care alegi sa semnezi o polita RCA, trebuie sa ai in vedere ca ea este valabila pentru o perioada limitata, aceasta depinzand de suma pe care o platesti. Poti asadar incheia o asigurare pentru o luna, doua, trei, sase, pana la un an. Foarte important este faptul ca, de multe ori este mult mai avantajos, din toate punctele de vedere, sa te asiguri pentru o perioada mai indelungata. Testeaza toate ofertele si abia dupa ce ti-ai conturat o imagine de ansamblu, poti face alegerea potrivita.

Cum aflu cat costa?

Pentru a putea asigura transparenta totala clientilor nostri, la TCV punem la dispozitia acestora o metoda prin care sa poata afla toate ofertele posibile de pret, in asa fel incat sa o poata alege pe cea mai avantajoasa pentru ei. Asadar, inainte de a incheia contractul, exista o optiune de calculator RCA cu ajutorul caruia, in baza datelor furnizate despre masina si a perioadei de valabilitate aleasa, va genera diverse sume din care dumneavoastra sa alegeti. Cu cat perioada selectata este mai mare, cu atat suma aferenta unei luni scade, ajungand in final la cea mai avantajoasa valoare, raportat la perioada de asigurare-cost. De asemenea, suma se achita integral, intr-o singura transa, pentru intreaga perioada acoperita.