Scapă ușor de riduri și oferă-i tenului tău răsfățul de care are nevoie!

Am pregătit câteva informații pe care le-ai putea găsi utile, mai ales dacă și tu ai decis să declari război acestor semne și să îi oferi tenului tău un aspect tânăr și plin de viață.

Stilul de viață destul de haotic, vârsta, poluarea, regimul alimentar, lipsa odihnei și a hidratării sunt doar câteva dintre motivele pentru care tenul nostru are de suferit, și din acest motiv semnele îmbătrânirii premature își fac simțită prezența. Despre riduri, pentru că despre ele am decis să ne ocupăm în rândurile următoare, s-a tot scris, dar cu toate acestea, subiectul este departe de a fi epuizat. De aceea am pregătit câteva informații pe care le-ai putea găsi utile, mai ales dacă și tu ai decis să declari război acestor semne și să îi oferi tenului tău un aspect tânăr și plin de viață.

Crema cu retinol si acid hialuronic, un duo imbatabil care te scapă de riduri

Nu putem nega că pe piață există destul de multe produse despre care ni se spune că ar fi perfecte pentru a te scăpa de riduri. Cu toate acestea, unele dintre ele sunt mult supraapreciate, iar prețul lor nu este deloc unul modest, mai ales dacă ții cont că trebuie să ai o rutină de îngrijire a tenului pe termen lung. Nu este de mirare că reprezentantele sexului frumos au descoperit produsele de îngrijire coreene, unele care au un excelent raport preț – calitate. În plus, toată lumea este de acord că femeile din Coreea au un ten care poate fi caracterizat, fără riscul de a greși, drept perfect.

Dar, să revenim la riduri. Specialiștii în domeniu sunt de părere că acidul hialuronic, în special atunci când este acompaniat de retinol, reprezintă un duo de care tenul tău are nevoie pentru a lupta cu succes nu doar împotriva ridurilor, ci și a efectelor negative produse de poluare și alți factori asupra tenului nostru.

Nu mai cumpăra multe produse

În încercarea de a scăpa de riduri și a-i oferi tenului tratamentul de care are nevoie, orice doamnă sau domnișoară nu ezită să cumpere multe produse menite să îi vină în ajutor. Mulți bani cheltuiți aproape degeaba, spunem noi, pentru că am găsit cea mai bună soluție, pe care ți-o spunem și ție. Este vorba despre crema hidratantă cu retinol și acid hialuronic Black Euphoria de la Keida, care poate fi considerată a fi produsul perfect, și care este recomandată pentru toate tipurile de ten, și care poate fi folosită atât pe timp de zi, cât și de noapte. În compoziția sa intră șase ingrediente active care atât separat, dar și împreună, reușesc să îi ofere tenului tău o strălucire aparte, dar și o mai mare vitalitate și aspect plăcut, încă de la primele aplicări. Cât despre riduri, vei rămâne surprinsă cât de rapid reușești să scapi de ele! Și încă un amănunt: efectele cremei hidratante cu retinol și acid hialuronic Black Euphoria de la Keida nu se trec atât de rapid precum cele ale altor produse, de la alte firme, care promit că te scapă de riduri.

Cea mai bună formulă pentru rezultate pe măsură

După cum aminteam ceva mai sus, doar câteva ingrediente intră în compoziția cremei, dar cu toate acestea efectele ei sunt excelente. Acidul hialuronic și extractul de melc sunt cele care pătrund adânc în piele, oferindu-i acesteia hidratarea intensă de care are nevoie, reducând în acest fel aspectul liniilor fine și al ridurilor.

În compoziția cremei mai intră și retinolul și peptidele, care amândouă lucrează într-o simbioză perfectă pentru a stimula regenerarea celulară și pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii.

Și nu în ultimul rând, vitamina B3 sau niacinamida este cea care stimulează producția naturală de colagen și reduce aspectul neplăcut al pielii dat de porii dilatați, conferindu-i acestuia un aspect uniform și mai radiant. Dacă până acum le invidiai pe femeile coreene pentru tenul lor impecabil, acum nu mai este nevoie să faci asta, pentru că ai și tu la îndemână secretele frumuseții lor, grație Keida.

Din dragoste pentru semeni

Anișoara Ivaniciuc este fondatoarea Keida și cea care a decis să împărtășească și altora din experiența pozitivă pe care a avut-o cu cosmeticele coreene. De aceea a dezvoltat rețete unice în cadrul Keida, iar produsele care au rezultat de aici sunt realizate în laboratoare acreditate de Ministerul Sănătații din Coreea de Sud, cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate. În acest fel, ai certitudinea că produsele Keida pe care le alegi sunt printre cele mai bune, așa cum de altfel îți și doreai. Ingrediente de cea mai bună calitate, profesionalism, rezultate vizibile și siguranță în utilizare sunt doar câteva dintre cuvintele cu care pot fi caracterizate produsele Keida, așa că nu mai aștepta prea mult pentru a le încerca și a descoperi secretele tinereții fără bătrânețe!