Se lanseaza o noua platforma online care pune la dispozitie servicii juridice de calitate

Se lanseaza o noua platforma online care pune la dispozitie servicii juridice de calitate

Cu totii ne-am confruntat cu probleme care au fost generat de restrictiile impuse in timpul starii de urgenta, in prezent, totul fiind tinut sub control prin starea de alerta. Au fost situatii dese in ultimele luni, in care persoanele fizice si persoanele juridice au avut nevoie de serviciile unui avocat, iar modul traditional de colaborare nu a mai fost posibil, din cauza contextului generat de pandemia de Covid-19.

Astfel ca, serviciile juridice s-au mutat in online, pentru a fi la dispozitia clientilor si pentru a putea sa-si continue activitatea. Prin lansarea platformei Avocat365 s-a dorit promovarea avocatilor in mediul online si prestarea serviciilor juridice online, facilitandu-se interaciunea avocat-client.

S-a putut observa cum in ultimele luni, termenul de “avocat online” a devenit unul dintre cele mai cautate cuvinte in motoarele de cautare. Prin lansarea platformei online de servicii juridice, avocatii au sansa de a se promova, in limitele impuse din punct de vedere deontologic, fara sa depuna foarte mult efort, in ceea ce priveste partea administrativa. Avocatii care se inscriu pe avocat365.ro au sansa de a-si creste vizibilitatea online intr-un timp relativ scurt, prin crearea unui profil de prezentare profesionala complet.

Noua platforma online de servicii juridice aduna avocati specializati din diferite arii de expertiza, pentru a oferi sansa clientilor, de a gasi avocatul potrivit, in functie de problemele juridice cu care se confrunta. Avocatul care se inscrie pe platforma online poate sa-si completeze profilul cu informatii esentiale de natura profesionala, domeniul in care activeaza, limbile vorbite, programul de lucru, site-ul web, poza de profil, studii si lucrari. In cadrul acestei platforme online, pot sa se inscrie atat avocati definitivi cat si avocati stagiari, acestia din urma avand sansa de a se promova beneficiind de pachete reduse cu 50%.

Modalitatea de promovare online a avocatilor si a prestatii serviciilor juridice online aduce o serie de avantaje, intrucat scuteste clientii de timpul pierdut in cautarea unui avocat, fie prin recomandari, fie prin cautare aleatorie pe diverse site-uri de case de avocatura. Este mai sigur si mai simplu, atunci cand cu o simpla cautare, clientul gaseste un numar considerabil de avocati specializati in problema juridica cu care se confrunta intr-un singur loc.

“Ceea ce dorim sa stie clientii in cautare de un avocat este ca serviciul pus la dispozitie prin platforma online este 100% gratuit, fiind usor de utilizat de catre orice persoana. Clientul care are nevoie de un avocat specializat il poate gasi pe platforma online in functie de propriile criterii de cautare. O data ajuns pe pagina de profil a avocatului, pot fi vizualizate informatiile profesionale esntiale, intr-un singur loc. Afli tot ce ai nevoie sa stii despre programul de lucru, unde are sediul si cum poti lua contact cu el, limbile vorbite, pareri ale altor clienti. In prezent lucram la dezvoltarea unei platforme online de prestare a serviciilor juridice la distanta, pentru a facilita contactul intre avocat si client”, Avocat Claudia Chirita, fondator start-up Avocat365.ro.

Cautarea si gasirea unui avocat potrivit este mult mai simpla acum si conceptul de servicii juridice online incepe sa se dezvolte rapid, pentru satisfacerea nevoilor clientilor afectati de aceasta perioada incerta, in care toata lumea incearca sa se mentina pe linia de plutire.