Servicii HoReCa excelente, cu produsele potrivite

Produsele de unică folosință sunt esențiale pentru păstrarea unei igiene perfecte în domeniul HoReCa, atât în camerele de hotel, cât și la restaurantele cu servicii de catering sau terase. De aceea, în contextul actual, trebuie alese cu atenție produsele folosite, astfel încât clienții să aibă întotdeauna acces la produse și consumabile de unică folosință, sigilate igienic înainte de folosire.

Pentru spațiile hoteliere, păstrarea igienei se poate realiza ușor, prin produse de unică folosință, sigilate. Produsele pentru hoteluri sunt vaste și includ consumabilele cosmetice si accesoriile hoteliere precum șampoane, săpunuri, gel de duș, seturi pentru bărbierit, seturi dentare sau igienice, kit-uri pentru îngrijirea unghiilor, papuci de unică folosință și multe altele. Pentru hoteluri, atenția asupra tuturor detaliilor, curățenia și igiena impecabile și confortul clienților reprezintă baza unei reputații pozitive, bazate pe profesionalism.

Niciodată nu trebuie subestimată impresia pe care o lasă produsele de calitate folosite în spațiul hotelier, fie că vorbim despre un halat calitativ, un prosop delicat la atingere, cosmeticele profesionale pentru îngrijirea pielii și duș sau chiar o pereche confortabilă de papuci pentru hotel. Toate acestea cântăresc mult în ochii oaspeților care se cazează la hotel.

Pentru partea de restaurant și servire a alimentelor, consumabilele de catering asigură igiena fiecărui client, atunci când se onorează o comandă. Tacâmurile de plastic se dovedesc a fi extrem de utile, mai ales când comandăm mâncare de tip catering la serviciu, loc în care nu avem acces la toate comoditățile noastre de acasă.

Cel mai mare avantaj al consumabilelor pentru catering este că vesela de unică folosință din plastic este mai igienică. De la farfurii și până la tacâmuri, în multe unități în care se servesc alimente a fost luată decizia de a înlocui vesela care trebuie curățată cu produse igienice de unică folosință. Acesta decizie este cu atât mai bună, cu cât în contextul actualelor condiții de igienă și protecție, trebuie să avem grijă ce consumam și de unde consumăm. Consumabilele de unică folosință sunt destinate uzului unic, pe moment, ceea ce înseamnă că fiecare invitat / persoană va avea propriile tacâmuri.

Gama variată de produse catering cuprinde: tacâmuri de unică folosință, pahare de unică folosință, pahare de plastic, pahare de carton, palete pentru cafea, farfurii de unică folosință din plastic sau biodegradabile, caserole de unică folosință și cutii pentru catering.

În plus, ambalajele profesionale ajută la transporul mâncării în cele mai bune condiții, fără a se vărsa și le păstrează la temperatura optimă pentru a putea fi servită.

Bineînțeles, pe lângă toate accesoriile de unică folosință, în HoReCa sunt esențiale și alte produse, pentru menținerea gradului de curățenie și profesionalism ridicate: consumabile hârtie, detergenți profesionali, covorașe profesionale, coșuri de gunoi, dispensere și dozatoare, dezinfectați pentru mâini, odorizante pentru cameră, capace de toaletă cu senzor și multe alte accesorii.

Indiferent de dimensiunea, specificul sau modul de funcționare al unui spațiu HoReCa, acesta trebuie să fie dezinfectat și curățat în permanență. Pentru că reputația unui astfel de spațiu depinde în mod direct de gradul de curățenie și igienă ale acestuia, este esențial ca toate spațiile lui să fie mențiute la cele mai înalte standarde.