Antreprenorul anului 2020 în stomatologie, Obreja Ștefan, CEO Life Dental Spa

Ștefan Obreja, antreprenorul cu abilități de creștere de neegalat

Lanțul de clinici Life Dental Spa a reușit o creștere de 110% față de 2019, chiar și în contextul pandemiei.

Cine trece pragul clinicilor stomatologice Life Dental Spa, rămâne impresionat de unitatea ansamblului: buna organizare, inovația tehnologică, concepția modernă. Drept garanție a funcționării de succes a acestor clinici este directorul general, Ștefan Obreja, ale cărui ingeniozitate și implicare efectivă se resimt în ritmul zilnic al vieții întregii rețele. 

Activitatea antreprenorială a directorului general Ștefan Obreja are drept obiectiv primordial protecția sănătății orale a pacienților și tratamentele dentare fără durere, prin metode și protocoale inovative 

Ștefan Obreja realizează cu succes managementul administrativ, organizațional și financiar al clinicilor stomatologice Life Dental Spa. Utilizarea curentă a inovațiilor ține de concepția actului managerial al lui Ștefan Obreja și al echipei care susține această viziune. Așadar:

  • în toate clinicile Life Dental Spa, abordarea convențională a stomatologiei s-a transformat într-una holistică, ce presupune, pe lângă tratarea dinților, interacțiunea dintre dinți și realitățile fizice, mentale, biologice și emoționale;
  • De asemenea, la Life Dental Spa, viziunea modernă se regăsește în toate procedurile stomatologice, datorită ultratehnologiei moderne a laserului dentar și stomatologiei digitale. 

Cum construiește Ștefan Obreja o lume a stomatologiei mai bună

La Life Dental Spa, nu doar că detaliile contează, ci ele fac diferența. De aceea, viziunea modernă, abilitățile manageriale și mentalitatea lui Ștefan Obreja fac din Life Dental Spa o clinică de excelență. Stomatologia de calitate a clinicilor Life Dental Spa este rezultatul unei investiții puternice din partea directorului general, Ștefan Obreja, în:

 

  • Participarea medicilor stomatologi la cursuri de specializare profesională și la cursuri de instruire;
  • Actualizarea continuă a instrumentelor și tehnologiilor de ultimă generație în domeniul stomatologiei;
  • Strategii de marketing eficiente;
  • Expansiune. În prezent, Life Dental Spa înregistrează funcționarea a patru clinici (2 în București, în Cluj-Napoca și în Iași), dar Ștefan Obreja continuă planul de extindere în toate orașele mari din România.

 

Antreprenoriat care generează zâmbete pentru toată lumea în clinicile Life Dental Spa

Ștefan Obreja știe cum să organizeze, să gestioneze și să comunice activitatea acestor clinici stomatologice. Motivația și pasiunea în domeniul său de acțiune au în vedere atingerea clară a obiectivelor:

  • mulțumirea fiecărui pacient;
  • continuarea planului de dezvoltare a clinicilor Life Dental Spa.

Viziunea directorului este sa creeze peste 50 de parteneriate strategice în România cu antreprenori care doresc să fie sub umbrela Life Dental Spa, pentru a crea cel mai performant lanț de clinici stomatologice din România și nu numai.