Sfaturi pentru alegerea unei agentii de servicii funerare

Trecerea la cele vesnice a unei persoane reprezinta un moment de cumpana pentru familia acesteia, greu incercata de pierderea suferita. Ritualul inmormantarii inseamna un sir nesfarsit de drumuri si de pasi ce trebuie urmati, pentru a trece peste intreg “hatisul birocratic” si a obtine toate documentele aferente desfasurarii slujbei, dar si pentru a procura obiectele si accesoriile necesare parastasului.

Intrucat timpul dedicat organizarii evenimentului cu pricina este relativ scurt, unele familii greu incercare prefera sa delege atributiile unei agentii de servicii funerare sector 3. Aceasta, prin agentii sai sta la dispozitia clientului cu servicii funerare, pentru a oferi consiliere si a raspunde, cu promptitudine tuturor  intrebarilor, dar si pentru a se ocupa de tot ce presupune o organizare decenta a inmormantarii.

Cu siguranta, alegerea unei firme specializate trebuie sa tina cont, nu doar de pretul serviciilor livrate ori de apropierea de domiciliul defunctului.  Criteriile de care rudele decedatului ar trebui sa tina cont, in primul rand, de compentele agentului, de increderea acordata agentiei ori de experienta sa de pe piata.

Asadar, in momentul in care avem in vizor ofertele mai multor agentii de pompe funebre, selectia se va face cumuland si analizand, minutios, raspunsurile la o serie de intrebari, precum:

  • este o companie de incredere, are referinte bune?
  • are firma capacitatea de a se descurca pentru a indeplini toate cerintele familiei privitoare la inmormantare?
  • ofera compania servicii funerare corespunzatoare pretului platit, asigurand respectarea tuturor normelor in vigoare?
  • serviciile sale vor permite ca transportul defunctului si slujba, in ansamblul ei, sa aiba loc fara vreun incindent?

Adevaratii profesionisti in pompe funebre non stop

Dintre criteriile de selectie a unei agentii de servicii funerare, incredere acordata companiei, cat si raportul dintre pret si calitatea serviciilor oferite sunt cele mai importante, in conditiile in care rudele indoiate sunt complesite de emotiile evenimentului, putand omite lucuri importante, care sa se repercuteze in organizarea sa defectuoasa.

Citeste continuarea pe News24.ro