Reparatii cutii automate – rezultate excelente, in mod consecvent !

Cu firma noastra de Reparatii cutii automate veti experimenta cea mai buna reparatie auto profesionala. De asemenea, vom intreprinde reparatii si repararea cutiei de viteze a celor mai noi modele de autovehicule, care au modele complexe si sunt controlate electronic. Cu ani de experienta, stim totul despre noua transmisie si cutia de viteze.

Oferim service de cea mai buna calitate pentru cutii de viteze si service pentru ambreiaje. Suntem specializati in noua masina automata de reparatii si reparatii de cutie de viteze. Indiferent daca doriti repararea  cutiei de viteze sau nu, puteti intotdeauna sa va intoarceti la noi.

Viziunea noastra este sa urmarim asigurarea unui nivel de satisfactie a clientilor prin oferirea celor mai cuprinzatoare servicii si strategizarea in atingerea obiectivelor de afaceri. Pentru a realiza „serviciul post-vanzare”, intentia noastra este de a creste capacitatea atat in ceea ce priveste resursele umane, cat si spatiul de utilajele, echipamente de diagnosticare moderne, unelte speciale si piese de schimb originale, doar pentru a ne imbunatati serviciile pentru o mai buna inradacinare viitor.

Ne asiguram ca toti angajatii respecta fiecare client si ca clientii primesc un serviciu de top. Ne asiguram ca fiecare client va primi o buna atentie in politicile sale auto personale si vom putea oferi informatii clientilor nostri daca au intrebari.

Misiunea noastra este sa deservim, sa reparam vehicule si sa oferim o gama completa de activitati mecanice si de intretinere pentru toate modelele. Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii si achizitionam parti originale. De la inceperea si gazduirea de facilitati excelente, firma noastra de Reparatii cutii automate este in crestere. Cu o reputatie superioara, care poseda toata experienta si expertiza necesara pentru a se angaja la cerinte mai mari.

Tehnicienii de la firma noastra de Reparatii cutii automate sunt foarte instruiti si foarte experimentati in manipularea vehiculelor de diferite modele. Ei sunt specializati in utilizarea instrumentelor de diagnostic si vor oferi cu cea mai mare calitate si profesionalism.

Suntem un centru de service specializat in service si reparatii pentru toate tipurile de vehicule. Reducem cat mai mult posibil preturile, fiind un singur punct de contact pentru fiecare dintre nevoile dvs. de vehicule. Fie ca sunteti in cautarea unei intretineri de rutina, a unui ajutor de asigurare, a unei remorcari de urgenta, va puteti baza intotdeauna pe noi.

Am asigurat produse sigure si fiabile, de la motoare, piese de schimb, cutie de viteze la alte accesorii, testate temeinic pentru calitate, inainte de a fi testate de catre tehnicienii nostri profesionisti. Atelierul nostru este completat numai cu produse in care avem incredere.

Serviti cu mandrie si angajamente:

Mecanicii si tehnicienii profesionisti de la firma noastra de Reparatii cutii automate sunt foarte instruiti si experimentati pentru a va ajuta sa reveniti pe drum in cel mai scurt timp posibil.

Mergem mereu in plus pentru a ne asigura ca munca se desfasoara profesional, concentrandu-se asupra locului de munca si tratandu-va cu maxima profesionalism si respect.

Mediu curat, sigur si eficient:

Atelierul nostru este echipat cu cele mai recente instrumente si echipamente pentru a facilita specialistilor nostri calificati sa se concentreze pe deplin asupra muncii lor si sa ofere rezultate superbe in mod consecvent.