Sfaturi pentru gestionarea unui card de cumpărături

Cardurile de cumpărături pot produce adevărate pagube în buget dacă nu sunt gestionate corect.

Trebuie să recunoaştem, totuși, că acestea au devenit indispensabile. Practic sunt soluții salvatoare pentru numeroase ocazii, pentru cheltuielile neprevăzute şi pentru situațiile când avem parte de alte cheltuieli decât cele planificate.  În acest context este lesne de înţeles că cei mai mulţi dintre noi căutăm cel mai avantajos card de cumpărături, însă şi sfaturi pentru gestionarea corectă a cardului.

Care este cel mai avantajos card de cumpărături?

Cel mai avantajos card de cumpărături este unul cu un plan bine structurat, care îţi permite să cumperi produsele de care ai nevoie şi să rambursezi banii avantajos. Un astfel de partener care a lansat carduri de cumpărături de tip cumperi acum, plăteşti mai târziu este Mokka, mai multe detalii despre cum intri in posesia cardului gasesti pe site. Produsele lansate pe piaţa din România au atras atenţia clienţilor. Planul de rambursare a banilor împrumutaţi este unul prietenos, clienţii pot face achiziţii pe care le pot plăti ulterior în 3 sau 6 luni, fără dobândă sau cu dobânda mult inferioară faţă de alte produse de același tip existente pe piaţă.

Dacă vorbim de avantaje, clar spunem mii de parteneri, mii de magazine din care clienții pot face cumpărăturile lejer și confortabil.

Cum gestionezi  corect cardul de cumpărături

Este adevărat un astfel de card îţi oferă posibilitatea de a achiziţiona lucrurile pe care le dorești, când dorești. Nu trebuie să mai economiseşti mult timp pentru a putea intra în posesia bunurilor pe care ți le vrei. Totuși, şi acesta trebuie utilizat responsabil.

În primul rând trebuie să analizezi cu atenție condițiile, să vezi dacă planul de rambursare ţi se potrivește. Trebuie precizat că cardul de cumpărături Mokka  este unul digitalizat, deci opțiunile de gestionare sunt flexibile. Poți realiza setările aferente şi poţi decide cât cheltui direct din telefonul mobil, prin aplicația aferentă. Nu ai dobânzi sau comisioane ascunse, deci este cert că faci cumpărături cum îţi place.  Practic, cu aceste soluții cumperi şi planifici singur modalitate de rambursare a banilor.