Shopnq.ro te așteaptă cu cele bune oferte de Black Friday 2019. Scule și unelte mai ieftine cu până la 50%

Fie că ești meșter de profesie, fie că ești pasionat de domeniu și vrei să dobândești mai multă experiență, cu siguranță adori momentele când găsești sculele și uneltele de care ai nevoie la prețuri speciale.

Avem o veste bună pentru tine! Magazinul de unelte shopnq.ro te invită să profiți de campania de reduceri de Black Friday, desfășurată în perioada 15 – 24 noiembrie 2019. Este o ocazie excelentă pentru a achiziționa echipamente reduse cu până la 50% din prețul inițial.

Ce poți să cumperi de Black Friday 2019 de pe shopnq.ro

De la operații de perforare până la vopsire și șlefuire, te așteptăm cu o gamă completă de unelte și scule în care vei găsi piese potrivite atât pentru profesioniști, cât și pentru începători.

Avem în oferta noastră brand-uri recunoscute pentru calitate înaltă și prețuri accesibile: YATO, DEDRA, TOTAL și DESCON.

Ți-am pregătit reduceri de până la 50% la următoarele categorii de produse:

  • Scule de mână: Avem reducere la orice tip de sculă îți dorești din această categorie: clești, ciocane, rulete, șurubelnițe, pile, chei, bomfaiere, fierăstraie și altele necesare. Profită de oferta de Black Friday și pentru a cumpăra din timp cadourile de sărbători: truse, genți și centuri pentru scule.
  • Scule profesionale auto: Dacă îți dorești o trusă de scule auto, te așteptăm cu seturi de chei tubulare, adaptoare și prelungitoare pentru aproape orice tip de cheie tubulară, dar și antrenor cu clinchet, reducții și altele. Acum poți achiziționa la reducere scule auto Yato din crom sau oțel molibden, care sunt recunoscute pe piață pentru o durată lungă de viață.

  • Casa și gradină: profită de prețurile reduse la aparate, unelte și accesorii pentru locuință și curte. Dacă îți doreai de ceva vreme o motosapă, un pistol pentru vopsit ori un încălzitor electric, acum ai ocazia să le cumperi la un preț avantajos.

  • Construcții și amenajări interioare: Fie că ești meseriaș de profesie ori doar repari și amenajezi ocazional, există câteva produse cheie care nu trebuie să îți lipsească din trusă: unelte de vopsit și tencuit, pensule și bidinele, pistoale pentru spumă și silicon, mașini de tăiat gresie și faianță.

Nu rata ofertele pe care ți le-am pregătit de Black Friday! Poți achiziționa scule de mână, scule profesionale auto, unelte pentru casă și grădină, scule pentru construcții și amenajări interioare reduse cu până la 50%.