SLIM FIT FLEXIBIL PRIN CURSURI DE DANS SPORTIV, SALSA, BACHATA, TANGO ARGENTINIAN

Pentru bucurestenii cu profesii liberale ca Manageri, Avocati, Doctori, Antreprenori dar nu numai, a aparut un trend nou: miscarea prin cursuri de dans.  Acest trend conform Scoala de Dans DAnceTime ,,a  aparut dupa luna mai a anului 2020, dupa iesirea din starea de urgenta din pandemia de Covid binecunoscuta, ca o constientizare a faptului ca miscarea si dezvoltarea personala, dupa statul in casa si biroul de acasa sunt mai mult decat o necesitate, sunt un must, pentru pastrarea sanatatii fizice, psihice si a unui corp slim fit.,,

Medicii au contribuit si recomandat in urma descoperilor stiintifice ca un curs de dans in general poate fi la fel de benefic ca mai multe terapii traditionale. Poate ca nu e indicat doar celor cu probleme cardiace ci tuturor inainte ca acestea sa apara. Miscarea prin dans sportiv, Salsa, Tango si Bachata este mai ieftina decat mersul la psiholog, mai sanatoasa si de ce nu mai putin dureroasa, fiind si o forma de preventie prin cresterea imunitatii.

Ce beneficii aduce bucurestenilor participarea la cursuri de dans sportiv, Salsa, Bachata si Tango Argentinian ?

Oricare ar fi tipul de curs de dans pentru care se opteaza, rezultatele fizice si psihice nu vor intarzia sa apara: se scapa de stres, se tonifica musculatura,  creste increderea in propriile fortele si pasiunea se activeaza.

Si pentru ca tot vorbeam de forma fizica si un corp slim fit, trebuie stiut ca, efectuat cu regularitate, dansul imbunatateste mobilitatea articulatiilor, a musculaturii, elasticitatea si flexibilitatea intregului corp. Mai mult decat atat,  in timpul unui curs de dans organismul arde intre 300 si 450 de calorii, in functie de ritmurile dansate.

Privit la nivel de dezvotare personala in timpul unui curs de dans predat la DanceTime, in baza unei metode pedagogice speciale si a experientei de 16 ani, se dezvolta 4 tipuri de inteligente emotionale: corporala, spatiala, interpersonala si muzicala.

Scoala de Dans DanceTime le propune bucurestenilor sa isi pastrezi sanatatea si corpul slim fit! Si totodata sa nu mai stea pe scaun la evenimente, cluburi, nunti!

Cu o experienta de peste 16 ani de zile si peste zece mii de cursanti, DanceTime este una din primele scoli de dans sportiv infiintata din Bucuresti. Dar si de dansuri latino-americane Salsa, Bachata, Merengue, Tango Argentinian, cat si de dans modern, dans popular romanesc.

Un corp slim fit obtinut prin miscare rafinata este un bine mai mult decat necesar, insusirea notiunilor elementare din cele 10 dansuri sunt un “must have” si totodata o chestiune de eticheta in societate.

Mai mult despre DanceTime. Despre echipa scolii si cine indruma pasii.

Instructorii de dans sportiv si Salsa, Bachata, Tango Argentinian de la DanceTime sunt fosti dansatori profesionisti cu un bogat palmares in concursuri nationale si internationale castigate in cei aproximativ 25 de ani de dans. Cateva concursuri castigate de antrenorii scolii: European Dance Cup – Hungary, Budapest , locul 1 latino&standard

  • DanceMasters 2014, locul 1, cel mai important concurs international desfasurat cu perechi de talie mondiala din Europa;
  • Eurodance Cup – Italy, loc 7 latino;
  • Festivalul National de Dans Sportiv Galati – locul 2;
  • Cupa Pygmalion 2015 – locul 1 latino si locul 2 standard;
  • Cupa Happy Dance – locul 1 latino, locul 4 standard;
  • plus alte concursuri nationale de dans sportiv.

Toti bucurestenii deveniti membrii Dance Time la cursurile live primesc:

–  Indrumare profesionista la cursuri de dans Salsa, Bachata + 10 Dansuri Latino și Coregrafii Explicate Pas cu Pas

– Acces la grupele de dans cu 10 persoane si cu program seara dupa 18:00

– Atentie deosebita la lectiile individuale personalizate cu un orar flexibil plus profesor de dans ce iti tine loc de partener.

Pastrarea sanatatii prin cursuri de dans nu este numai apanajul oameniilor cu profesii liberale, ci al tuturor celor ce locuiesc in Bucuresti si sunt constienti de avantajele oportunitatii zilei: www. dancetime. ro

SLIM FIT FLEXIBIL PRIN CURSURI DE DANS SPORTIV, SALSA, BACHATA, TANGO ARGENTINIAN