Cele mai bune si moderne metode a ilumina gradina casei

Toata lumea isi doreste sa lumineze cat mai bine gradina, fiindca serile perfecte de vara, in aceasta se petrec. Vara, gradina reprezinta o oaza de liniste si de relaxare, motiv pentru care este necesar sa incerci sa pui cat mai mult accentul pe aceasta parte a proprietatii pe care o detii.

 

Daca tu consideri ca iluminatul pe care il ai in momentul de fata nu te satisface, este clar ca trebuie sa iti indrepti atentia spre alte metode de iluminare, care sa aiba rezultatul pe care ti-l doresti. 

 

Iata care sunt cele mai bune metode de iluminat, spre care trebuie sa te orientezi in ceea ce priveste gradina:

 

 

  • Ghirlanda de becuri

 

 

Se poarta foarte mult ghirlandele de becuri, fiindca acestea induc o atmosfera foarte relaxanta, calduroasa si primitoare, motiv pentru care, din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru ele.

 

Acestea sunt potrivite pentru a fi agatate intr-o zona in care sunt multi copaci, pe terasa exterioara a casei sau deasupra hamacului. Este de preferat sa te orientezi spre becurile cu lumina calda, care sunt mult mai placute din punct de vedere vizual. 

 

 

  • Felinare cu led

 

 

Daca iti doresti cat mai multa lumina alba pe parcursul serii si noptii, este bine sa te orientezi spre iluminatul pentru exterior cu led – gasesti orice ai nevoie la led-zone.ro, simplu si rapid, chiar din confortul casei tale. Poti sa alegi cateva felinare, pe care sa le pozitionezi la colturile casei, astfel incat fiecare parte a ei sa fie cat mai bine luminata. 

 

De asemenea, poti merge pe varianta felinarelor cu aspect retro, vintage, fiindca acestea sunt cele mai ravnite in momentul de fata. 

 

 

  • Stalp de iluminat

 

 

Daca ai o gradina spatioasa, foarte mare, in care se gasesc extraordinar de multe elemente, atunci poti sa iti indrepti atentia spre stalpii de iluminat, care sunt foarte eleganti si practici. Acestia trebuie sa fie pozitionati astfel incat sa contureze aleile din curte. 

 

Nu ai nevoie de foarte multi stalpi de acest fel, fiindca lumina produsa este una destul de puternica, motiv pentru care trebuie sa achizitionezi doar cateva exemplare de stalpi. In acest fel, costurile de achizitie si de intretinere sunt unele mult mai reduse decat in alte cazuri.

 

 

  • Spoturi

 

 

Daca vrei ca gradina ta sa fie una cat mai eleganta si moderna, atunci trebuie neaparat sa iei in considerare iluminarea cu spoturi de exterior. Acestea trebuie sa fie integrate in alei, astfel incat drumul catre casa sa poata fi cat mai vizibil. De asemenea, pot fi introduse sporturi si in scari sau alte elemente ce se regasesc in curte.

 

In cele din urma, ia in considerare toate aceste idei si adopta metoda de iluminare care consideri ca se potriveste cel mai bine nevoile si dorintelor tale. Cel mai important este sa-ti placa tie gradina, astfel incat sa te simti excelent in momentele petrecute in aceasta alaturi de familie. De aceea, este bine sa alegi doar tipul de iluminat care sa te satisfaca pe deplin si care sa te multumeasca pe termen lung. 

 

Sursa foto: Pexels.com