Smart-hosting.ro pentru ca intotdeuna iti doresti mai mult.

Intr-o lume complexa, care este tot mai digitalizata, afacerea ta, trebuie sa fie in siguranta si intotdeuna iti doresti sa intri in contact cu cei mai buni profesionisti din domeniul IT.

De aceea iti sugeram sa incerci serviciile smart-hosting.ro de web hosting ori inregistrare domenii .ro pentru siguranta si prosperitatea businessului tau.

Ne desfasuram activitatea in acest domeniu web, inca din anul 2006. In aceasta perioada zeci de mii de firme sau persoane fizice au beneficiat sau beneficiaza de serviciile noastre.

Fie ca voribim de inregistrare domenii, gazduire web, promovare online, realizare site-uri web, servicii de e-mail, server dedicat, vps ori certificare SSL smart-hosting.ro este lider pe aceasta piata.

Totodata, suportul oferit este de exceptie. 24 din 24, 7 zile pe saptamana, suportul oferit este unul de mare calitate si promptitudine.

Nu toti intelegem sau avem timpul necesar pentru a cunoaste toate detaliile care stau la baza succesului in mediul online, de aceea este foarte important ca interesele tale sa fie tratate cu seriozitate si promptitudine de cei pe care i-ai ales sa te ajute, indrume.

Calitatea serviciilor web, oferite de noi sunt de top, iar acestea ne sunt garantate de investitiile masive, de peste 500.000 euro, realizate prin accesare de fonduri europene, pentu achizitionarea de servere si echipamente IT, de ultima generatie.

De asemenea, pentru a avea o garantie a serviciilor web oferite, am investit in propriul Data Center performant, dotat cu echipamente noi, fie ca vorbim de servere IBM, rack-uri IBM, UPS-uri APC, podea antistatica, climatizare si generatoare performante, toate acestea ne ajuta sa oferim mai departe servicii web de inalta calitate.

Accesul in Data Center este supavegheat video, accesul la servere se face pe baza de cartela, iar in interior avem senzori de fum, care ne ajuta sa prevenim orice incident.

Am ales sa lucram cu echipamente de top, pentru a putea si noi la randul nostru sa oferim servicii premium la preturi corecte.

Uptime-ul la web hosting este foarte important pentru afacera ta, de accea noi iti oferim garantia contractuala ca site-ul tau, ori serviciile comandate de la noi, sunt peste 99% online. Astea va ajuta ca sa fiti online oricand cineva este interesat sa va gaseasca ori sa vada afacera ta online.

Avem o echipa dinamica, pusa la punct cu ultimile tehnologii aparute, pentru a putea fi implementate la noi si pentru clientii nostri.

De ce sa nu alegi si tu ce e mai bun si mai nou pe piata, pentru ca si interesele tale web, sa fie puse in valoare de catre o echipa de profesionisti.

Va stam la dispozitie, pentru a va ajuta si doar cu un simplu sfat, pentru ca tu sa iti faci o parere despre servicile de care poti avea parte.

Nu mai ai timp de pierdut, alege tot ce e mai bun pe piata, pentru ca timpul pierdut sunt bani pierduti de catre tine si proiectul tau online.

Chiar in acest timp, concurenta ta incearca sa iti ia locul si cauta cele mai bune servicii web.

Daca te-am convins sau ai orice nelamurire legata de mediul online, iti stam la dispozitie.