Solutia eficienta de filtrare pentru a obtine o apa 100% pura si sigura.

Filtrarea apei este un proces relativ usor daca ai echipamentele potrivite. Nu multa lume ii da atentia necesara desi este foarte important sa consumi si sa oferi clientilor tai o apa de calitate, mai ales atunci cand detii o cafenea sau un restaurant.

Exista solutii complete de filtrare si tratare a apei care elimina nisipul, rugina si de asemenea de a deduriza apa. Duritatea apei este in cele mai multe cazuri inamicul numarul unu al bateriilor de chiuveta sau chiar a espressoarelor si dozatoarelor de apa.

O apa curata ofera o aroma mai placuta pentru ceaiuri, cafele sau limonade. Si mancarurile preparate cu o apa filtrata vor avea un gust si o aroma mai placute. Apa de la robinet este recomandata pentru consumul zilnic al copiilor si adultiolor, atat timp cat este filtrata corect de aparate de calitate. pa Apa din reteaua publica este o apa buna, dar care are cateva mici probleme deranjante. Deseori vine murdara cu nisip si are foarte mult clor. Clorul este adaugat pentru a steriliza apa, insa, acesta da un gust si un miros neplacut apei. O alta problema des intalnita este duritatea mare a apei.

Solutia de tratare a apei de la chiuveta este una compusa din mai multe echipamente. Nu exista un singur echipament care sa rezolve toate problemele.

  1. Carcasele de apa Big Blue: acestea sunt filtre care se monteaza pe coloana principala a locatiei. Se pot monta in serie 2 sau chiar 3 carcase Big Blue. In prima, intodeauna, se monteaza un cartus din polipropilena care elimina sedimentele. In carcasele 2 si 3 se pot monta cartuse din carbune activat bloc si granular din coaja de nuca de cocos. Carbunele activat este cel mai bun material absorbant si elimina cu succes clorul, derivatii clorului si imbunatateste gustul si mirosul apei.
  2. Statii pentru dedurizarea apei: O astfel de statie este necesara pentru eliminarea ionilor duri de calciu si magneziu si de obicei se folosesc la multe locatii si case. Acestea se pot monta fie in camera tehnica a casei sau in cabinetele stomatologice, calcatorii, baruri, si altele. O statie pentru dedurizare trebuie calculata in functie de duritatea apei din locatia in care se va instala.
  3. Osmoza inversa: Aceste statii de filtrare sunt cele mai performante de pe piata, ele filtrand apa printr-o membrana cu granulatia de 0.0001 microni, ceea ce va ofera o apa foarte curata, eliminand inclusiv virusii si bacteriile. Se instaleaza de obicei in punctele de consum (bucatarie, baruri, etc) si produce o apa 100% sigura si pura. Practic, in locurile in care veti consuma apa (masina de gheata, bucatarie, bar, etc) este foarte utila o astfel de statie.

Aceasta solutie formata din cele 3 echipamente de filtrare se poate instala atat intr-o casa, cat si in alte locatii unde aveti nevoie de o apa curata. Este o investitie foarte buna care se recupereaza in putin timp. In plus, pe langa beneficiile materiale, veti avea si un confort sporit. Nu va mai fi nevoie sa cumparati si sa carati pet-uri de apa. Veti putea controla perfect calitatea apei.

In cadrul magazinului FILTRO.ro gasiti o gama larga de echipamente casnice, profesionale si industriale pentru filtrare si tratare a apei. Sunt direct importatori de solutii complete de filtrare. Echipamentele sunt importate si certificate de UE. De asemenea, sistemele de filtrare sunt testate si avizate de catre NSF si WRAS, unele dintre cele mai mari companii independente de certificare a echipamentelor de acest gen.