Soluții eficiente de întreținere a unui spațiu industrial

Spațiile industriale pot deveni o adevărată provocare cand vine vorba de întreținerea lor. Igiena și curățenia sunt factori esențiali de care trebuie sa ne ocupăm înainte de a ne desfășurarea activitățile zilnice. Știm foarte bine de câtă atenție este nevoie pentru întreținerea unui spațiu de mari dimensiuni mai ales dacă este dotat cu o multitudine de elemente. De aceea, îți venim în ajutor cu o gamă largă de produse specializate pentru acest domeniu.
Pentru suprafețe, este recomandat să se folosească aspiratoare și mașini de curățenie profesionale, înainte de uitlizarea detergenților. Astfel, se elimină orice urmă de praf, iar bacteriile nu au nicio șansă să își continue dezvoltarea. Apoi, suprafețele trebuie să fie curățate cu atenție pentru a nu lăsa spații murdare sau urme de praf. Aplicarea covorașelor specializate în captarea murdăriei, absorbția umezelii și dezinfecție ajută la menținerea curățeniei și igienei în spațiul de lucru. Astfel, se va câștiga timpul și starea necesare pentru a duce la bun sfârșit activitățile propuse.

Cu o putere mare de curățare, detergenții profesionali de la Sanito.ro asigură o igienă impecabilă a tuturor tipurilor de suprafețe și obiecte. Gama extinsă de produse vă ofera atât detergenți premium, cât și economici, produse pentru uz manual sau pentru mașini automate de curățenie. Detergenții profesionali pot fi aleși după tipul de domeniu în care sunt folosiți: pentru suprafețe, pardoseli, dezinfectanți, degresanți.

Pentru că suprafețele industriale sunt foarte mari si întreținerea acestora este anevoioasă este recomandat să se folosească mașini profesionale pentru curățarea lor. Eficiența întreținerii acestor spații trebuie sa fie de înaltă calitate. Cunoscând foarte bine acest aspect, vă recomandăm mașini și aspiratoare profesionale, performante și de calitate, pentru curățarea podelelor. În acest mod, igienizarea se va realiza în cel mai scurt timp, fără a mai folosi alte accesorii precum gălețile cu apă și mopul, care mai mult îngreunează procesul de curățare și munca angajaților și cel mai important, durează extrem de mult. Produsele sunt durabile, simplu de folosit și de întreținut, ușor de manevrat și ofera rezultate excelente de curățare și uscare a suprafețelor.

Este ideal ca spațiul de lucru să ne bucure vizual, atât ca design, cât și ca igienă si curățenie, iar menținerea acestora necesită foarte mult timp. De aceea, este nevoie de ajutorul covoraselor profesionale menite să protejeze suprafețele și să capteze murdăria, să absoarbă umezeala de pe tălpi sau să dezinfecteze prin proprietățile cu care au fost construite. Aceste covorașe profesionale asigură o igienizare perfectă a spațiilor și o curățare de lungă durată, sunt rezistente și foarte practice.  Covorașele sunt realizate din materiale foarte rezistente la uzură, atât la interior cât și la exterior, la un grad de murdărie ridicat și la un trafic intens. Astfel, puteți alege dintr-o gamă foarte variata de ștergătoare profesionale pentru picioare, covorașe absorbante, covorașe din aluminiu sau covorașe personalizate cu logo.

Pentru soluții complete și inteligente de igienizare și curățare a spațiilor industriale, Sanito iți propune produse de cea mai înaltă calitate, profesionale, oferite în cel mai scurt timp și în perfectă siguranță.